Principal » Internet » Bunica cu Playstation nu mai este o meme, dar faptele - sondajul confirmă

Bunica cu Playstation nu mai este o meme, dar faptele - sondajul confirmă

Internet : Bunica cu Playstation nu mai este o meme, dar faptele - sondajul confirmă

Bunica sau bunicul petrecut timp liber cu jocuri video. O astfel de imagine este încă percepută ca un exemplu de particularitate și apare în principal într-o fire plină de umor. Probabil, în curând, în curând va trebui să schimbăm în mod semnificativ punctul de vedere al jocului seniori. Un studiu din SUA arată că persoanele în vârstă sunt într-adevăr mai susceptibile de a ajunge la joc.

Studiul în cauză a fost efectuată printr-un studiu pe un grup de 3,700. Rezidenții din Statele Unite de peste 50 de ani.

El este responsabil pentru AARP. O organizație non-profit care are grijă de seniori zilnic, organizând numeroase activități pentru ei și lupte pentru drepturile lor. Aarp activiștii cred că vârsta nu ar trebui să fie un motiv pentru izolarea tehnologică.

Potrivit estimărilor AARP, timpul liber cheltuiește 51 de milioane de seniori în SUA

Acest lucru se traduce într-o creștere de 27,5%. Împotriva anului 2016 și, în același timp, se ridică la 44%. întreaga populație.

După cum sa afirmat, cea mai mare creștere are loc în rândul jucătorilor în vârstă de 50-59 ani și în rândul femeilor. 49% dintre femeile de 50 de ani și mai mult spun că sunt jucători, comparativ cu 40%. Bărbați în această grupă de vârstă. Din care 53%. Femei și 39%. Bărbații raportează că jocul în fiecare zi.

Ce chiar mai interesant, potrivit studiului, 47 la suta. Seniori spune că el joacă pe un computer sau consolă, iar 73 la suta. - Pe dispozitivele mobile. Smartphone-urile de producție simple sunt conducătoare, dar dispuse la titluri grave, ce să nu spun, nu există lipsă.

Jurnaliștii CBS News a ajuns la mai mulți oameni care au participat la studiu, dorind să solicite detalii despre aventurile lor cu jocuri.

Michelle Kelley, psiholog clinic pensionar de 73 de ani, spune că joacă în Forza Horizon 4 două ore pe zi

A trăi în Kansas City Femeia utilizează adesea mașina BMW E36 din 1997, care a povestit personal sursa.

Odată cu creșterea numărului de jucători mai în vârstă, ele devin o parte tot mai importantă a pieței de joc. Studiul a arătat că jucătorii americani in varsta de 50 de ani, în prima jumătate a anului 2019 ani peste petrecut o medie de $ 70 la. Pentru achiziționarea de jocuri și accesorii, un total de aproximativ 3,5 miliarde DOL. În aceeași perioadă din 2016 au lansat 523 milioane de euro. Altcineva se îndreaptă spre bunica-Gamerkę? ;)

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gamingbiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu