Principal » Internet » Eroare critică - Meniu Start și Cortana nu funcționează - Cum să remedieți?

Eroare critică - Meniu Start și Cortana nu funcționează - Cum să remedieți?

Internet : Eroare critică - Meniu Start și Cortana nu funcționează - Cum să remedieți?

Toată lumea visează despre a lucra rapid, eficient și ușor. Din păcate, din când în când există probleme și erori care fac dificilă sau împiedică utilizarea dispozitivului. Un exemplu poate fi o eroare critică - meniul Start și Cortana nu funcționează. Cum să-l rezolvați?

În mod tipic, eroarea este precedată de problemele sistemului - Pornirea calculatorului durează mult, echipamentul efectuează cu reticență comenzi etc. După pornire, puteți primi un mesaj de eroare "Start Menu și Cortana nu funcționează. Vom încerca să rezolvăm această problemă după următorul login ". Din păcate, cu ocazia, meniul Start este blocat, astfel încât repornirea computerului este dificilă.

În majoritatea cazurilor, repornirea nu aduce rezultatele așteptate. În acest caz, ar trebui să încercați o altă soluție. Mai întâi, apăsați Combinația Ctrl + Alt + Ștergere, apoi selectați "Reporniți din nou ". Computerul va funcționa pentru o clipă și va fi actualizat fișiere pentru un moment. După repornirea totul ar trebui să se întoarcă la normal.

Recomandat
Lasă Un Comentariu