Principal » Software » Eroare de configurare DirectX, a apărut o eroare internă - cum să remediezi?

Eroare de configurare DirectX, a apărut o eroare internă - cum să remediezi?

Software  : Eroare de configurare DirectX, a apărut o eroare internă - cum să remediezi?

Adesea, în timpul instalării programelor și jocurilor, apare o eroare de configurare DirectX cu o adnotare de eroare internă. Această eroare întrerupe procesul de instalare și apare la fiecare încercare. Cum să se ocupe de asta?

Eroarea de configurare internă DirectX poate avea două cauze. Unul dintre ele poate fi un drivere de plăți grafice foarte vechi și învechite. Cel de-al doilea sau deteriorat sau incomplet pachete DirectX din sistem. Se poate întâmpla, de asemenea, că cauza este un sistem de operare deteriorat. În ultimul caz, soluția poate fi un format de sistem și utilizarea totul de la zero, dar înainte de a lua astfel de pași drastici, merită să încercați primele două soluții.

În primul rând, găsiți și, dacă este necesar, actualizați driverele de plăci grafice. Conducătorii auto în aer liber pot afecta ambele jocuri în jocuri, dar și de stabilitate generală și securitate sistem. Driverele vechi pot bloca, de asemenea, posibilitatea de a instala noi jocuri care necesită cele mai recente soluții. Pentru a descărca cele mai recente drivere, vizitați site-ul producătorului de plăci grafice și în departamentul de descărcare Găsiți un model specific al plăcii grafice.

A doua soluție este de a descărca și instala pachete DirectX. Se poate întâmpla ca pachetele foarte vechi să fie instalate pe computer sau cele existente sunt deteriorate TJ. Nu există fișiere cheie și alte elemente. Pentru a descărca cele mai recente pachete DirectX, vizitați Pagina Microsoft Sportu, apoi găsiți secțiunea corespunzătoare referitoare la pachetele DirectX. În acest moment, obținem, de asemenea, informații despre cum să verificăm corectitudinea și coerența pachetelor deja instalate în sistem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu