Principal » Internet » Eșec în Mbank. Blik, Banking online și transferuri rapide (actualizate) nu funcționează,

Eșec în Mbank. Blik, Banking online și transferuri rapide (actualizate) nu funcționează,

Internet : Eșec în Mbank. Blik, Banking online și transferuri rapide (actualizate) nu funcționează,

Mbank are o problemă cu serviciile dvs. Potrivit rapoartelor utilizatorilor raportate pe site-ul downdetectorului, mulți oameni nu au bancare internet și plăți rapide cu transferuri și blitine. Utilizatorii băncii informează despre eșecurile pe oficialul Facebook Mbank.

Pentru moment, nu știți cât timp va dura eșecul. Banca răspunde la posturile individuale și la momentul scrisului nu a informat oficial despre problemele de pe o scară mai largă. Cu toate acestea, rapoartele arată că vina este gravă, deoarece se aplică utilizatorilor în principiu în fiecare parte a țării și, în principal, în jurul orașului Varșovia, Katowice sau Tri-City. În ultimele minute, câteva sute de aplicații a venit la downdetector.

MBANK luptă cu o defalcare, sursa: downdetector.

De la posturile clienților Facebook ai băncii, se pare că problemele sunt de diferite tipuri. Unul dintre utilizatori remarcă faptul că aplicația bancară funcționează pur și simplu foarte încet, altcineva comentează că nu o poate folosi, deoarece serviciul este momentan indisponibil. Mulți oameni se plâng de lipsa de oportunități de implementare a transferurilor rapide și opțiunea de a utiliza BLLK-A.

În răspunsurile mele, Mbank vă mulțumește pentru aplicație și asigură că analizează cazul, dar nu traduce ceea ce este cauza defectului. Deci, puteți presupune că problema este destul de proaspete, care programatorii sunt doar analizează modul în care pentru a rezolva această problemă.

Actualizați,. 13:20

Aproape în mod egal cu publicația noastră, Mbank a confirmat problemele bancare din postul oficial și solicitând utilizatorilor pentru răbdare.

Apropo, confirmarea faptului că problemele se referă la m.în. Blik. Serviciul de card nu ar trebui, totuși, să fie afectat de o defecțiune și așa este recomandat acum MBANK să plătească acum.

Actualizați,. 15:20

MBank a anunțat că probleme au fost deja rezolvate. De la ora 15:00 toate serviciile ar trebui să funcționeze eficient și fără întârziere.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu