Principal » Internet » Eșec în mileniu bancar. Există probleme cu exploatarea și plățile (actualizate)

Eșec în mileniu bancar. Există probleme cu exploatarea și plățile (actualizate)

Internet : Eșec în mileniu bancar. Există probleme cu exploatarea și plățile (actualizate)

Bank Millennium se luptă cu un eșec serios - rezultă din comentariile clienților și rapoartele privind recent. Numai în ultimele zeci de minute, cu probleme bancare au raportat peste 1.000 de persoane din cele mai mari orașe din țară. Utilizatorii se plâng că nu se pot conecta la bancare și să plătească cu un smartphone.

Problemele mileniului bancar au început în jurul orei 10:00. Eșecul pare să fie serios, deoarece clienții raportează orice unguente de defecte; Unele nu se pot conecta la bancare atât din aplicația Computer, cât și la aplicarea mobilă, văzând conexiunea mesajului "nu este disponibilă sau imposibilă. Încercați din nou mai târziu “, Alții confirmă transferurile, iar alții sugerează că bancar nu afișează starea contului corect.

Numărul de aplicații Rapoarte Dot. Millenniul bancar este în continuă creștere, sursa: Downdetector, Foto. Oskar Ziomek.

Potrivit rapoartelor în downdetector, probleme cu Millennium Bank a observat, printre altele, utilizatorii din Varșovia, Katowice, Cracovia, Wroclaw sau Łódź. Cuvânt - totul indică faptul că eșecul nu este limitată la o anumită zonă a țării și se ocupă cel mai probabil, la toate sistemele responsabile pentru sectorul bancar.

Interesant, până la publicarea acestui text, Millennium Bank nu a emis nicio declarație privind mass-media socială în această privință. Este greu de spus dacă cauza eșecului este deja cunoscută și estimată atunci când este eliminată. Pentru informații suplimentare, am pus un comentariu la biroul de presă al mileniului bancar. Publicația va fi actualizată în mod regulat.

Actualizați,. 11:30

Millennium Bank, ca răspuns la noastre de e-mail, a comentat pe scurt în această privință, fără a da indicații: „Pot exista obstacole temporare în utilizarea sistemului de web și o aplicație pentru mobil. Lucrăm la soluția lor cât mai curând posibil "- citește declarația.

Actualizați,. 12:08

Eșecul a fost eliminat. "Problemele au dat drumul. Clienții ar trebui să poată se conecta liber. Acestea pot rămâne ocazional mai lungi de încărcare a unor pagini sau ecrane "- Millennium bancar ne-a informat.

Actualizați,. 16:20

În calitate de cititori de cititori, în ciuda soluției teoretice la problema mileniului bancar, unii au încă o problemă cu conectarea la bancare. Acest lucru este, de asemenea, confirmat în rapoartele de dosare a serviciilor, care arată că înainte de 15:00 probleme au crescut din nou și acum pentru a face viața dificilă pentru clienți.

Un eșec în mileniul bancar continuă, foto. Oskar Ziomek.

Problema a fost deja confirmată de bancheri:

Actualizare, 10 februarie

Potrivit rapoartelor în downdetector, problemele Millennium Bank în cele din urmă sa oprit în seara târziu la 9 februarie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu