Principal » Internet » Redarea eșecului rețelei. Utilizatorii din sudul Poloniei nu pot apela (actualizare)

Redarea eșecului rețelei. Utilizatorii din sudul Poloniei nu pot apela (actualizare)

Internet : Redarea eșecului rețelei. Utilizatorii din sudul Poloniei nu pot apela (actualizare)

Clienții Rețeaua de telefonie mobilă au probleme cu stabilirea și primirea de apeluri. Cele mai multe aplicații apar în sudul Poloniei, dar problemele au fost observate și în Mazovia.

Actualizare: la 11:35 am primit informații de la Biroul de presă, că toate problemele legate de apelurile vocale au fost deja rezolvate.

Utilizatorii Playa nu sunt în măsură să facă apeluri vocale, dar modul în care observă, conexiunea la internet funcționează bine. Unii subliniază că conexiunile sunt întrerupte după una sau două semnale. Problemele s-au desfășurat de la ora 10:00.

Unul dintre utilizatorii serviciului Downdetector a găsit o soluție temporară la această problemă. După trecerea rețelei preferate la 2G, apelurile vocale lucrează deja fără o problemă. Din păcate, acest lucru este asociat cu faptul că viteza internetului este insuficientă pentru funcționarea normală a dispozitivelor.

Jocul nu funcționează - ce sa întâmplat?

În prezent, pe site-ul web al downdetectorului există 2000 de probleme de probleme cu apelurile vocale din rețeaua de redare. Am trimis o anchetă biroului de presă al operatorului cu o întrebare, ceea ce sa întâmplat și când vă puteți aștepta la o reparație de eșec. Din ceea ce am reușit să determinăm, operatorul recunoaște că problema se referă la părți ale apelurilor vocale și să lucreze intens la soluționarea și restaurarea funcționalității complete a serviciilor ".

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu