Principal » Internet » Office 365 eșec. Pachetul Office nu funcționează în Statele Unite și în părțile Europei (actualizare)

Office 365 eșec. Pachetul Office nu funcționează în Statele Unite și în părțile Europei (actualizare)

Internet : Office 365 eșec. Pachetul Office nu funcționează în Statele Unite și în părțile Europei (actualizare)

Pachetul Office 365, care utilizează multe companii, școli și utilizatori de acasă, suferă de o defalcare gravă. Mulți utilizatori din Statele Unite au raportat probleme cu aplicarea cererii, există și probleme în Europa - în special în vest.

Microsoft nu comentează eșecul de acum, probabil că problema este examinată. În funcție de downdetectorul.Problemele COM au început în jurul orei 15:00, la ora 16:00, iar numărul de rapoarte privind problemele au început să cadă. În funcție de întrerupere.Raportați majoritatea utilizatorilor au avut probleme de conectare, iar unele nu pot merge la birou.COM din cauza problemelor de conectare.

Gama de eșec în funcție de downdetector.com, stat la 18 ani.02.2019 16:20

Cele mai multe rapoarte privind eșecul provin de la coasta de est a Statelor Unite, unde ziua lucrătoare începe doar. Probabil mulți angajați au început luni de la eșecul Office 365. În Europa, în cazul în care birourile se blochează încet, cele mai multe rapoarte provin din Belgia, Olanda, Franța și Marea Britanie.

În Polonia, problemele în principal în centru

În Polonia, rapoartele nu sunt prea multe, provin în principal din capitala țării. Cu toate acestea, personalul editorial nu poate confirma eșecul. Microsoft a anunțat pe Twitter că lucrează la soluție.

Acesta este al doilea birou mai mare de urgență 365 în acest an. Primul a avut loc pe 24 ianuarie și, în principal, în cauză cărți poștale din Europa. Microsoft descurajează biroul de cumpărare 2019 fără o conexiune la un nor, dar în fața acestei situații nu este o abordare corectă.

Actualizați

La ora 20:00, criza a fost abandonată oficial. Microsoft a anunțat pe Twitter că o schimbare a infrastructurii de conectare a echipelor Microsoft a reparat un eșec.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu