Principal » Internet » Eșecul Google, Gmail și alte aplicații. Actualizarea WebView Android rezolvă problema

Eșecul Google, Gmail și alte aplicații. Actualizarea WebView Android rezolvă problema

Internet : Eșecul Google, Gmail și alte aplicații. Actualizarea WebView Android rezolvă problema

Unii utilizatori au o problemă cu accesul la o varietate de funcții în aplicațiile mobile pe Android, inclusiv Căutare Google, Gmail, magazin de jocuri, Chrome și chiar jocuri folosind serviciile Google. Se pare că problemele vinovate sunt componenta Webview System Android, care este utilizată de multe alte aplicații.

Problema a fost identificată ieri în seara și comentată rapid de către producătorul Android. Utilizatorii s-au plâns că nu au putut utiliza funcții selectate sau toate aplicațiile și nu doar același Google 'a. După cum rapoartele noastre cititorului nostru Paweł, problema în cazul său în cauză.în. Discovera, Outlook și Gmail, iar rețeaua poate găsi, de asemenea, informații despre problemele cu aplicațiile chiar și Xiaomi, Facebook Messenger, Allegro sau Tiktokok.

Numărul de cereri de pe downdetector nu poate șoc, dar indică în mod clar defect al aplicației Google „și cel puțin o parte a persoanelor, Sursa: Downdetector.

Soluție: Actualizați componenta Webview

Așa cum a reușit să explice, problema problemei este componenta Android Webview. Până în prezent, defecțiunea ar putea fi copiată prin completarea procesului său în setările aplicației. Acum trebuie doar să descărcați actualizarea, deoarece Google le-a distribuit deja - rezultă din comentariile de pe Reddit, în cazul în care există o discuție despre soluțiile posibile descrise în defect.

Actualizarea WebView Android pe 22 martie ar trebui să fie disponibilă pentru toată lumea din magazinul de joacă. Acesta nu va fi instalat imediat în mod automat, și numai a doua zi sau atunci când încărcarea smartphone-ul (în funcție de setările individuale), astfel încât este în valoare de a lua o privire la Magazin Play și forța actualizarea acum pentru a scapa de problema cu aplicatii.

[1/2 Actualizare WebView este acum disponibilă, Foto. Oskar Ziomek.

Pentru a face acest lucru, deschideți magazinul de jocuri și apoi căutați în meniul meu de jocuri și aplicații. În prima filă activă (actualizări), ar trebui să fie vizibil o nouă versiune "Android WebView ". Alternativ, aplicația poate fi găsită și datorită motorului de căutare. Dacă actualizarea din 22 martie nu este disponibil, este în valoare asigurându-se că acesta nu a mai descărcat automat (dar atunci ar trebui să nu mai fie permise problemele cu aplicații).

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu