Principal » Internet » Eșecul Facebook. Inginerii companiei au subliniat cauza problemelor

Eșecul Facebook. Inginerii companiei au subliniat cauza problemelor

Internet : Eșecul Facebook. Inginerii companiei au subliniat cauza problemelor

Luni, Facebook și servicii aparținând lui pentru câteva ore. Cauza posibilă a eșecului a fost indicată într-unul din mesajele reprezentative ale companiei.

Problemele au început chiar înainte de 18 ore de timp polonez și au durat aproximativ șase ore. În plus față de Facebook însuși, Whatsapp, Instagram, Messenger și Sistemul de comunicare internă al companiei nu a funcționat. A fost cea mai mare defalcare a istoriei unui gigant albastru - ca urmare a accesului la cont Au pierdut 3 miliarde de utilizatori.

Brian Krebs, expert DS. Cybersecurity, a scris pe Twitter că motivul eșecului a fost actualizat incorect BGP protocol. Constatările sale bazate pe surse Facebook. Luni, o declarație privind problemele site-ului emise Santosh Janardhan, șeful infrastructurii Facebook.

Un reprezentant al companiei cu privire la cauza eșecului

Ne cerem scuze tuturor oamenilor și companiilor din întreaga lume care se bazează pe noi pentru inconveniente cauzate de eșecul de astăzi al platformelor noastre. Am lucrat cu greu la restaurarea accesului (

..

) Cauza de bază a acestui eșec, de asemenea, a influențat multe instrumente și sisteme interne de la care folosim în munca noastră zilnică, complicând încercările de a diagnostica rapid și de a rezolva problema - a scris Janardhan.

Zuckerberg simte efectele eșecului Facebook. El a pierdut miliarde de dolari

El a adăugat că, potrivit echipei de ingineri Facebook, principala cauză a eșecului a fost modificări în configurația routerelor scheletice care coordonează traficul de rețea între centrele de date. Această întrerupere a traficului de rețea a fost cascadă pe o modalitate de comunicare între centrele de date, cauzând oprirea serviciilor noastre - citim în comunicarea infrastructurii Facebook.

Programe

Actualizări Știri Vezi mai mult> InternetfacebookAriaInstagramwhatsapp

Recomandat
Lasă Un Comentariu