Principal » Internet » Boxy eșec. Va fi dificil să numiți o vizită înainte de blocarea (actualizare)

Boxy eșec. Va fi dificil să numiți o vizită înainte de blocarea (actualizare)

Internet : Boxy eșec. Va fi dificil să numiți o vizită înainte de blocarea (actualizare)

Booty este probabil cea mai populară aplicație din Polonia, datorită căreia putem găsi saloane de înfrumusețare în apropierea locului nostru de reședință. În plus, vă permite să vă aranjați vizitele, urmărirea calendarului sau emiterea de opinii în camera de zi și angajaților acestora.

Strâmtoarea regulilor de securitate (inclusiv închiderea saloanelor de înfrumusețare și a plantelor de coafură) au cauzat că infrastructura lui Bogy nu a putut să se intereseze utilizatorilor care au sperat să utilizeze serviciul înainte de weekend.

Numărul mediu de vizite aranjate în februarie BR. Zilnic a depășit 110.000 de ani. aplicații și imediat după anunțarea reglementărilor zgâriate, serviciul și aplicația au înregistrat o creștere de 15 ori a activității utilizatorilor. Acest lucru este mai mult decât în ​​luna mai a anului trecut, când guvernul a deschis saloane.

Am reușit să introducem aplicația numai după câteva băuturi răcoritoare ale paginii principale. Din păcate, chiar și atunci în aplicația nu ați putut naviga în niciun salon de date și, astfel, rezervați-vă vizita. Nici măcar nu am reușit să vedem calendarul numirilor.

[Facebook = // www.Facebook.COM / Goodprograme / Posturi / 10158211098400686

Am aflat că compania lucrează la rezolvarea problemei, dar unii oameni pot fi dezamăgiți atunci când se pot loga. Sebastian Maśka, vicepreședinte al casetei, ne-a spus că, din păcate, calendarele de saloane de înfrumusețare și plantele de coafură sunt supraaglomerate, deci chiar și atunci când serviciul va începe, avem o șansă mică de a rezerva o vizită înainte de a introduce noi căi de stocare.

Probleme similare au, de asemenea, utilizatori de platformă, care recent conectați la cutii. Compania ne-a asigurat că toate funcționalitățile site-urilor web vor fi restaurate cât mai curând posibil. Cu toate acestea, dacă intenționați să faceți o întâlnire cu un coafor sau un cosmetician, trebuie să vă pregătiți pentru termeni de la distanță.

Actualizați de la 26.03. din. 6:00

Toate funcțiile serviciilor de box și momentul au fost restaurate după câteva ore. Din păcate, după cum a anunțat reprezentantul companiei, există șanse frumoase de a face o întâlnire înainte de weekend. Cele mai apropiate date pe care le-am găsit, numai pe 12 aprilie. Aceasta înseamnă că, chiar și după îndepărtarea îndepărtării, poate exista o problemă cu o întâlnire a vizitelor la cosmetician sau la un coafor. Este dificil să se justifice dacă blocarea nu va fi extinsă.

[Frame Aplicația Android și iOS descărcați din catalogul nostru de software. [/ Cadru

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu