Principal » Internet » Avira Phantom VPN & WiFi22.De asemenea,.6

Avira Phantom VPN & WiFi22.De asemenea,.6

Internet : Avira Phantom VPN & WiFi22.De asemenea,.6

Anonim navigarea pe web și de securitate a datelor sunt mai importante decât oricând - și VPN-ul nostru gratuit pentru Mac oferă toate instrumentele necesare pentru a menține securitatea online.

În doar câțiva pași simpli, puteți crește intimitatea pentru a obține cel mai înalt nivel de navigare a rețelei anonime. Bucurați-vă de trafic de până la 1 GB printr-un VPN gratuit pentru Mac sau Mișcare nelimitată dacă vă abonați la serviciul Premium.

Easy VPN pentru Mac

Avira Phantom VPN pentru Mac este activată de doar câteva clicuri - vă permite să navigați anonim la cerere. sistem pe trei niveluri noastre oferă până la trafic 500MB pentru o versiune gratuită și neînregistrată Mac VPN, 1GB pentru o versiune înregistrată și mișcare nelimitată, atunci când vă abonați la versiunea Premium.

Navigarea anonimă

La navigarea pe site-uri web, securitatea rețelei Wi-Fi pentru calculatorul Mac aparține cele mai importante măsuri de protecție - mai ales dacă vă conectați la cafenele, biblioteci, la aeroporturi și alte locuri neatrate. Rețeaua Mac VPN Avira vă oferă o protecție continuă cu o adresă IP unică de fiecare dată când vă conectați, ajutând la menținerea securității datelor dvs. și a activității dvs. de anonimitate online.

Fast VPN pentru Mac

Ori de câte ori răsfoiți site-urile web sau descărcați un fișier, doriți să vă bucurați de cele mai rapide viteze cât mai curând posibil. VPN-ul nostru rapid pentru Mac vă permite să navigați anonim și fără limite de viteză pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă.

VPN fără logos

În conformitate cu obligația noastră de a menține intimitatea și anonimatul, Avira nu vă va urmări niciodată când navigați pe site-urile web și nu vă stochează jurnalele de date pe internet. Aceasta înseamnă că puteți fi sigur că Phantom VPN pentru Mac oferă cel mai înalt nivel de securitate și nu vă încalcă niciodată confidențialitatea.

Multe locații în VPN

Conectează-te cu 36 de locații internaționale VPN prin Mac. În plus, susținem locații în Asia (China, India, Indonezia, Japonia, Coreea); Europa (Germania, Franța, Spania, Marea Britanie); America de Nord (SUA, Canada); Rusia; Australia și multe alte țări din întreaga lume.

Recomandat
Lasă Un Comentariu