Principal » Windows » Avid Media Composer2021.6

Avid Media Composer2021.6

Windows  : Avid Media Composer2021.6

Avid Media Composer este una dintre cele mai populare aplicații pentru editarea de asamblare și video în timp real.

Programul oferă o serie de posibilități care au apreciat profesioniști prin instalarea unor astfel de producții cum ar fi transformatoarele, avatarul, moștenirea tronului, cronicile din Narnia, incepția sau omul de fier. AVID Media Composer ca precursor pentru o ediție video neliniară se stabilește direcția de dezvoltare a acestui tip de instrument. Din păcate, este posibil ca interfața utilizator să nu vă ofere utilizatorilor care lucrează la astfel de soluții, cum ar fi Adobe Premiere Pro sau Final Cut Pro.

Cele mai importante caracteristici oferite de Avid Media Composer includ un set de instrumente pentru corectarea culorilor profesionale, sculele de înaltă calitate GreenCreena (spectramatte), suport nativ pentru formatele P2, XDCAM, roșu și QuickTime. În plus, editorul oferă posibilitatea de a trimite fișiere video pe site-urile populare de rețele sociale, funcția de stabilizare a imaginii, suport pentru sute de pluginuri și filtre și multe altele.

Una dintre cele mai interesante opțiuni oferite de Avid Media Composer este tehnologia de frazefind care vă permite să căutați coloana sonoră în ceea ce privește cuvintele vorbite. Programul are, de asemenea, suport pentru formatele MATROX MX02 MINI SD 23.976, 720p 23.98, 1080p 23.98, 1080p 24, 1080p 25 și 1080p 29.97.

Printre știrile oferite de a șaptea ediție a editorului de compozitor Avid Media poate fi găsit. în. Instrumentul Frameflex pentru încadrarea rapidă a materialelor de înaltă rezoluție, funcția de gestionare automată a fundalului cu fișiere multimedia (crearea proxy, copierea datelor, randarea) sau posibilitatea de a lucra în echipă de peste un singur proiect. În plus, compozitorul media oferă, de asemenea, un număr de instrumente avansate de editare audio.

Recomandat
Lasă Un Comentariu