Principal » Internet » AVG va fi vândut? Investitorii își ascudă dinții pe producătorul anti-virus

AVG va fi vândut? Investitorii își ascudă dinții pe producătorul anti-virus

Internet : AVG va fi vândut? Investitorii își ascudă dinții pe producătorul anti-virus

În următoarele câteva luni poate duce la achiziționarea tuturor sau a unei anumite părți a tehnologiilor AVG, care creează software de securitate. Până în prezent, numai rețeaua nu sunt pe deplin specificate informații din împrejurimile imediate ale companiei care vorbesc despre începerea conversațiilor cu posibilele parteneri de afaceri.

O companie cehă înființată în 1991 de Jan Gritzbach și Tomas Hofer, care operează inițial sub numele de Grisoft, S.R.despre., Nu pune la vânzare la toate. Cu toate acestea, el reacționează la întrebările interesate, ceea ce înseamnă că achiziția nu este exclusă deloc. Este cunoscut, cu toate acestea, că nu există nici o lipsă de interesat: potrivit Wall Street Journal, cel puțin o companie dedicată de a investi in capital privat a condus discuțiile asupra unei posibile preluări. Este încă o etapă timpurie de a vorbi despre orice acord exact și de a începe procesul de vânzări, detalii pe care le putem cunoaște în următoarele luni.

AVG are în prezent aproximativ 187 de milioane de utilizatori activi. Ea le-a obținut prin ambele produse gratuite și de plătit. În portofoliul ei găsim m.în. AVG Anti-Virus Application - un program antivirus gratuit, care este o concurență puternică pentru aplicații, cum ar fi. Avast. Deși nu are toate funcțiile oferite de companie, precum și suport tehnic dedicat, mai mulți utilizatori sunt suficienți. În plus, producătorul oferă un pachet cuprinzător de internet de securitate care protejează identitatea utilizatorului, precum și protecția mobilă pentru iOS și Android. Compania nu numai că închide piața de consum, așa cum a evidențiat edițiile de afaceri ale software-ului său de securitate. De ceva timp, AVG PC Tuneup vă permite să optimizați operațiunea Windows.

AVG Capitalizarea pe o bursă din New York este de aproximativ 930 milioane de dolari, așa că vorbesc despre o companie cu adevărat mare. Se estimează că, în 2015, AVG înregistrează o creștere a veniturilor din abonamentul utilizatorilor cu până la 25%. Compania continuă să investească, ceea ce poate oferi chiar și preluarea de ieri selefiere Norman. Care ar putea să vă strălucească dinții pe acest producător? Este posibil ca partenerii CVC Capital, acum câteva luni au preluat o parte din Avasta, precum și mai multe alte companii care se ocupă de software de securitate. Acest lucru nu este sigur, dar foarte posibil. Utilizatorii finali nu ar trebui să se simtă într-un mod negativ posibil tranziție sub aripa avg cineva mai mare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu