Principal » Internet » AVG cu noua politică de confidențialitate colectează și vinde datele utilizatorilor

AVG cu noua politică de confidențialitate colectează și vinde datele utilizatorilor

Internet : AVG cu noua politică de confidențialitate colectează și vinde datele utilizatorilor

Software-ul AVG a câștigat recent o mare popularitate a politicii de confidențialitate actualizată recent. Se așteaptă ca instrumentele de protecție a utilizatorului să fie tratate în mod deosebit cu datele sale. Prin urmare, este o mare surpriză faptul că informațiile cu privire la faptul că noua politică de confidențialitate AVG oferă nu numai pentru colectarea de date relevante despre utilizatorii lor, dar, de asemenea, vânzarea lor către părți terțe. Un nou document care face obiectul criticii, poate merita paradoxal laudă - practici similare ar fi putut fi implementate pentru o lungă perioadă de timp, iar cea mai recentă schimbare se referă la faptul că AVG a informat sincer utilizatorii.

Utilizează AVG:

Altele decât datele personale colectează pentru a câștiga bani pe oferte gratuite, ceea ce ne permite să le împărtășim în continuare gratuit. Acestea includ: - publicitate de identificare asociat cu dispozitivul; - browse și istoricul de căutare (inclusiv metadate); - date furnizor de servicii de internet sau de rețea de telefonie mobilă utilizat pentru conectarea la produsele noastre; și - informații cu privire la alte aplicații care pot fi amplasate pe dispozitiv, și cum să le folosească. Uneori, istoricul de navigare și istoricul căutării pot conține termeni de căutare care vă permit să vă identificați. Dacă știm că o parte din istoria navigării vă pot permite să vă identificați, tratăm aceste informații ca date personale și trebuie să le reconciliem.

După cum puteți vedea, AVG nu numai că intenționează să colecteze astfel de date sensibile despre utilizatori, cum ar fi istoricul de navigare și căutare, dar și informații despre alte aplicații instalate pe dispozitiv și cum să le utilizați de către utilizator. În plus, compania cel mai probabil nu numai că trebuie să colecteze și să vândă, dar și să navigheze și să modifice. Acest lucru este demonstrat de declarația de anonymation de informații sensibile, care, conform AVG nu constituie date cu caracter personal.

Fragmentul citată este cea mai controversată parte a noii politici, totuși, îndoielile sunt mult mai mult. Există o probabilitate ridicată ca practicile similare să nu fie la tot romanul, iar compania le-a implementat mult timp. Din același document puteți afla că singura modificare care a fost introdusă pe 15 septembrie este

..

Metoda de prezentare a politicii de confidențialitate. AVG se întâlnește cu un val de critică nu numai de la utilizatori, ci și de profesioniști. Pe de altă parte, ei observă, de asemenea, un anumit aspect care pare să prindă o comunitate frustrată.

Noua politică de confidențialitate este un pas spre transparență specifică. Orla Lynesey, un expert pentru lege din industria IT de la Universitatea din Londra, a vorbit pentru cabluri.Ce.Marea Britanie, menționând că atât limba, cât și forma unui document sunt clare și înțelese, iar utilizatorul a devenit în cele din urmă conștient de acțiunile care ar fi putut fi implementate luni de zile. Acestea, cu toate acestea, consideră că discuțiile, care se referă în mod specific la recunoașterea, printre altele, istoricul navigării pentru datele cu caracter personal non. Cu toate acestea, este dificil să se presupună că această remarcă în orice mod ar putea reduce la tăcere vocile critice pentru AVG.

Pentru un comentariu și pentru a răspunde punctelor controversate ale noii politici de confidențialitate, am cerut reprezentanților filialei Poloneze AVG, dar până acum nu am primit răspunsuri. Ori de câte ori există vreo știre în această privință va fi raportată în mod regulat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu