Principal » Internet » AVG în ușa din spate introduce o actualizare a politicii de confidențialitate

AVG în ușa din spate introduce o actualizare a politicii de confidențialitate

Internet : AVG în ușa din spate introduce o actualizare a politicii de confidențialitate

Spore Controversy a provocat recent noua politică de confidențialitate AVG, care, pentru a permite o altă parte din serviciile gratuite, presupuse nu numai să colecteze astfel de informații despre utilizatori, cum ar fi istoricul navigării în rețea sau datele despre alte aplicații instalate pe dispozitive, dar de asemenea, vânzarea terților. Am primit deja poziția oficială a reprezentanților AVG cu privire la această chestiune.

Din noua politică de confidențialitate a apărut că AVG poate colecta date non-folosite care nu își pot permite să identifice utilizatorul și să îl pună la dispoziția altor companii. Cu toate acestea, problema a fost faptul că compania sa calificat drept anxietate informații foarte sensibile, de exemplu cele referitoare la istoria site-urilor vizitate. În plus, documentul conținea o declarație că, dacă datele colectate includ astfel încât să permită identificarea utilizatorului, acestea vor fi agravate. AVG a acordat, de asemenea, dreptul de interferență. Pe de altă parte, cea mai importantă noutate din document a fost forma sa, transparentă și lizibilă. Prin urmare, compania ar putea, prin urmare, să utilizeze practici similare, dar acum a decis să informeze utilizatorii despre aceasta, ceea ce ar trebui considerat un pas către transparență.

Comunicarea oficială în această privință, cu toate acestea, este o problemă, deoarece informațiile conținute în ea este contrară politicii de confidențialitate actualizat la data de 15 septembrie:

În ceea ce privește cele mai importante elemente care trezesc cele mai multe controverse: - datele nu vor fi puse la dispoziția terților - utilizatorul va fi în măsură să accepte în mod voluntar să participe la programul de recuperare a datelor - modificările sunt concepute pentru a crea o mai deschisă și mai transparentă politică

Timpul a trecut, pe care l-am folosit până acum, nu este o coincidență. Împreună cu publicarea poziției sediului central, au fost introduse și schimbările cosmetice în politică. De exemplu, un fragment altele decât datele personale va colecta pentru a câștiga pe oferte gratuite, ceea ce ne permite să le împărtășim în continuare gratuit. A fost înlocuită cu alte date neutre, altele decât cele personale, colectăm pentru a ne îmbunătăți serviciile.

În plus, a apărut o declarație în schimbul de informații despre utilizator: nu vindem sau nu folosim terții. Aceasta este, desigur, se află într-o contradicție publică cu o versiune anterioară a documentului și introduce o mulțime de confuzie. Puțină fiabilă pare a fi informația pe care compania în ultimul weekend le-a introdus astfel de modificări radicale în utilizarea datelor de utilizator.

În plus, comunicarea companiei nu are nici cea mai mică mențiune a faptului că politica a fost schimbat, și fragmente mai controversate au fost declarate. Puteți chiar să obțineți impresia că compania cu premeditare completă a numărat faptul că schimbările nu vor fi observate.

În articolul anterior, am lăudat AVG pentru o abordare deschisă utilizatorilor și informarea despre afacerea companiei fără denaturare, chiar și în detrimentul expunerii la critica acută. Cu toate acestea, este greu de luat în considerare aceste servicii AVG, deoarece, în conformitate cu o abordare anterioară, ar trebui să publice informații că politica a fost modificată. Cu toate acestea, actualizarea a fost introdusă discret, deoarece declarația că datele nu vor fi puse la dispoziția terților pot fi adevărate numai pentru o nouă versiune.

Având în vedere aceste fapte, poziția companiei se încadrează nesemnificativ, deși trebuie să fie admisă că informațiile despre vânzarea, de exemplu, istoricul de navigare pentru a menține partea liberă a programelor și serviciilor AVG nu sunt dotate. Despre dacă este suficient pentru a sterge destul de mare, mai ales având în vedere „tăcere “ Politica de confidențialitate actualizată, pata pe imaginea AVG va decide.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu