Principal » Windows » Avg tuneup21.3.3053

Avg tuneup21.3.3053

Windows  : Avg tuneup21.3.3053

AVG TuneUP este un pachet cuprinzător de optimizare care permite utilizatorului să mărească performanța computerului prin schimbarea mai multor setări de sistem, organizând conținutul discului și al registrului Windows, precum și managementul instalat pe software-ul computerului.

Programul a fost creat de AVG Technologies, cunoscut pentru producția de software antivirus popular. Oferă un număr destul de mare de instrumente simple pentru a menține hard disk-ul (curățarea fișierelor inutile, defragmentarea și repararea erorilor detectate) și registrul de sistem (eliminarea intrărilor inutile, defragmentarea), eliminarea fișierelor și dosarelor duplicate, gestionarea aplicațiilor care rulează cu sistemul instalat și optimizarea sistemului și a serviciilor.

De remarcat este modulul responsabil pentru optimizarea sistemului și a serviciilor. Cu ajutorul său, regams setările Windows Aero, modifică setările efectelor vizuale, vom îmbunătăți performanța calculatorului dvs. prin oprirea efectelor sistemice ale animației, vă vom adapta la propriile preferințe. Meniu Start Meniu, Bara de activități, Windows Explorer , Internet Explorer, Microsoft Office și multe altele.

AVG Tuneup într-o versiune completă care necesită achiziționarea unei licențe, a fost, în plus, a fost echipată suplimentar cu un instrument pentru restabilirea datelor șterse accidental, protecția confidențialității utilizatorilor și optimizarea conexiunii la Internet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu