Principal » Internet » Avast oferă Antivirus gratuit de la distanță pentru companii

Avast oferă Antivirus gratuit de la distanță pentru companii

Internet : Avast oferă Antivirus gratuit de la distanță pentru companii

Avast tocmai a pus la dispoziție un nou program antivirus. Editarea securității afacerilor, după cum sugerează și numele, este direcționat către companii și instituții. Mulți, cu toate acestea, s-au schimbat, deoarece aplicația din ediția ei de bază este complet gratuită, deci pentru uz casnic și comercial. Datorită acestui lucru, companiile mici pot utiliza acum o soluție gratuită, în plus față de esențialele COMODO și Microsoft Security.

La fel ca multe programe antivirus comerciale plătite, Avast în versiunea de afaceri oferă o protecție în timp real și funcția de descărcare automată a definițiilor virușilor implementate prin așa-numitul. Mecanism de streaming. Programul vă oferă posibilitatea de a scana computerul în timpul pornirii, verificând automat toate datele descărcate utilizând rețeaua P2P și mesagerile web, precum și analiza web și protecția împotriva scripturilor dăunătoare. Versiunea de afaceri conține știri din Avasta 2015 și, prin urmare, vă permite să scanați site-urile web utilizând protocolul HTTPS.

Programul protejează calculatorul de viruși, permite scanarea completă și rapidă, precum și crearea unei plăci speciale de salvare. Spre deosebire de o versiune direcționată pentru utilizatorii de acasă, ediția de securitate Business Security permite controlul la distanță - un administrator prin intermediul unui site special al producătorului poate schimba setările tuturor instalate în compania Avasta, vizualizarea statisticilor, trimiteți mesaje către utilizatori și opriți computerele. Versiunea gratuită conține, de asemenea, un modul de curățare a browserului. Plătit Premium Edition (costând 2 dolari pe lună de la dispozitiv) este echipat suplimentar cu un firewall, un modul Safezone pentru Internet Banking, un filtru anti-spam, filtru de fișiere permanente, precum și suport pentru serverele de schimb valutar și SharePoint.

În timp ce clientul de aplicație este disponibil în poloneză, panoul de control Web poate fi manipulat numai. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să provoace probleme, deoarece este lizibilă. Trebuie să recunosc că noua ofertă a lui Avasta arată foarte bine - până acum companii mici care nu au vrut să cheltuiască bani pe software-ul antivirus utilizați cel mai des cu NP. Microsoft Security Essentials, care pot fi utilizate pentru maximum 10 poziții sau pachete oferite de Comodo. Ambele soluții nu au fost ideale, deoarece MSE este bun, Comodo necesită o mai mare cunoaștere și atenție de la utilizator și, în plus, atât posibilitatea de gestionare centrală.

Avast pare să rezolve aceste probleme, oferind, de asemenea, un nivel adecvat de protecție. Poate fi o alegere bună pentru persoanele care doresc să controleze toate antivirusurile instalate pe mai multe computere de acasă dintr-un singur loc. Aplicația este disponibilă pentru descărcare după configurarea unui cont în serviciu: numai atunci putem adăuga noi dispozitive în panou. Programul poate fi instalat pe Windows, Windows Server, precum și OS X.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu