Principal » Internet » AV-Comparatives Test și legături dăunătoare Panda și Bitdefender cel mai bun

AV-Comparatives Test și legături dăunătoare Panda și Bitdefender cel mai bun

Internet : AV-Comparatives Test și legături dăunătoare Panda și Bitdefender cel mai bun

Laboratorul de cercetare independentă AV-Comparativorii, care se ocupă de testarea software-ului anti-virus a prezentat un scurt raport privind protecția reală a amenințărilor. Rezultatele sunt foarte interesante, deoarece este nevoie de mult pentru ei un produs gratuit al companiei chineze Qihoo, și anume popularul securitate pe internet de 360. Într-adevăr, puține companii au oferit un nivel scăzut de protecție la care s-ar găsi vina, nu-l vedeți pe Antivirus dispărută și să aveți încă o ofertă destul de bună la un nivel ridicat de protecție.

Testele au fost efectuate pe un computer care rulează Windows 7 Home Premium SP1 pe 64 de biți. Toate software-ul terț, cum ar fi Adobe Flash, Adobe Reader sau Java, au fost actualizate anterior la cele mai recente versiuni disponibile. Totul este apoi verificat pentru un total de 1.030 de adrese web rău intenționate care conțin malware și exploatează, de asemenea, infectează prin descărcări de drive-by. În total, 22 de companii au stat în limbi, atât produse gratuite, cât și produse comerciale. Rezultatele AV-Comparatives prezentate sub forma unui tabel, care arată procentul a fost blocat automat, câte cazuri necesită intervenția utilizatorului (deci nu a fost o situație sigur, deoarece toată lumea poate reacționa diferit față de software-ul de securitate al mesajului), precum și în câte cazuri au avut loc cazuri de infecție.

Cele mai bune rezultate în testul de realizare de 100% au fost înregistrate BitDefender și Panda. În special, primul nu este surprinzător deloc, deoarece tehnologia românească este cunoscută pentru Cuvântul și multe companii își folosesc motorul. Un pic mai mic, dar, de asemenea, Avira, Emsisoft, Fortinet, precum și a menționat anterior 360 de securitate pe internet. Deși acest software este gratuit, concurați și depășiți multe pachete plătite fără probleme. Desigur, nu conține nici măcar un firewall, dar ele pot fi completate cu alte software-uri gratuite pentru acest tip. Racul mediu este destul de larg. Vom găsi aici pentru Avasta! Și AVG, dar și BullGuard, Eseta sau Kingsoft. La sfârșitul, Ahnlab și Lavasoft, care au permis cu siguranță să infecteze într-un număr mare de amenințări. Primul dintre ele sa apropiat de nivelul de bază, care a fost numit de Microsoft Security Essentials instalat folosind Windows Update cu un scor de 88,4%.

Raportul conține, de asemenea, informații cu privire la numărul de alarme false generate de datele de software. Aici cele mai multe greșeli au marcat tendința de micro, la fel de mult ca 26. McAfee se afla în spatele lui și o ușoară mai mică f-sigură, care, de asemenea, nu a scăzut prea bine în acest sens. Chiar și cele mai grave rezultate nu sunt foarte rele. Să luăm în considerare faptul că o șansă de a lovi o amenințare nouă, necunoscută nu este prea mare, deoarece și timpul de viață al acestui tip de pagini este destul de scurt. Cu siguranță, cu toate acestea, puteți recomanda 360 de securitate pe internet, care nu surprinde pentru prima dată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu