Principal » Internet » Autor Metro 2033 Despre Andrzej Sapkowski: "Ungrateful Palat "

Autor Metro 2033 Despre Andrzej Sapkowski: "Ungrateful Palat "

Internet : Autor Metro 2033 Despre Andrzej Sapkowski:

Amintiți-vă încă, la începutul lunii octombrie a acestui an. Andrzej Sapkowski a trimis o scrisoare către CD, în care a cerut 60 milioane PLN pentru utilizarea drepturilor la universul Witcher? Articolul ABASEL pe acest subiect a fost publicat de Portalul WP Tech. Acum, scriitorul polonez merge din nou la toți toți și acest lucru se datorează comentariului inelential la adresa sa Autor Metro 2033, nume rusesc Dmitri Glukhovsky.

- Dacă nu ar fi fost pentru jocuri, Witcher nu va câștiga niciodată atât de mulți susținători din întreaga lume și nu este vorba doar de jucători, ci și mass-media și publicitate însoțitoare de marce, care vă permite să construiți un sentiment că este puternic. (...) Fără acest lucru, Sapkowski ar fi cunoscut numai în țările din Polonia și în Europa de Est. În țările occidentale nu ar fi niciodată ridicată, precum și Metro-Glukhovsky a declarat într-un interviu cu serviciul DTF. - un palat nerecunoscut.

În acest fel se încadrează în acest fel că vina pentru comportamentul lui Sapkowski este suportată... Un soț care "la murmurat în serile că el a făcut o greșeală și a decis să deșurubeze".

«Сапковский - старый дурак». ДМитрий глуховский о Metro: Exodus, России и нас с вами

În scurt timp - conform polului de ego Glukhovsky, nu există motive pentru plângeri și revendicări. Dimpotrivă - ar trebui să mulțumească echipei CD pentru faptul că a lansat un astfel de joc bun că autorul Saga Witcher a sporit în mod semnificativ vânzarea de lucrări.

Și ceea ce este interesat? Declarația critică nu a fost comentată. Încă nu se știe cum se va încheia lupta financiară cu un proiect CD. În spatele scenei, există probabil conversații între avocații ambelor părți, dar acum nu au fost întreprinse niciun aranjament și cel puțin nimic din aceste lucruri nu s-au scurs în mass-media. Ce urmează, timpul va arăta cu siguranță.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> CommunityGamingbiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu