Principal » Internet » Automobilele autonome pot elimina semnalizarea luminii

Automobilele autonome pot elimina semnalizarea luminii

Internet : Automobilele autonome pot elimina semnalizarea luminii

Principalul avantaj al mașini autonome este de a spori siguranța persoanelor care utilizează drumuri. Este semnificativ mai rar menționat că acestea ar trebui să contribuie, de asemenea, la o creștere semnificativă a lichidității de trafic.Până în prezent, nu a fost clar cât de mult traficul de mașini poate funcționa mai eficient. Bineînțeles, mulți ani vor trece înainte pe drumuri numai vehiculele autonome vor conduce. Știm deja cât de mare poate aduce beneficii.

Explorer de la Universitatea Americană Clemson Ali Reza Fayazi a proiectat o mișcare automată de control al sistemului la intersecția a patru drumuri. Sarcina sa a fost de a controla viteza masinilor din sens opus, astfel încât vehiculele oprit cel mai puțin posibil posibil. Ce interesant, cercetătorul și-a adăugat mașina proprie, pentru a simula.

Fiecare dintre masinile virtuale si masina Fayazi trimis date cu privire la locația sa la sistemul de control intersecție. Pe această bază, pentru fiecare vehicul, sistemul a calculat timpul optim de călătorie în zona de siguranță virtuală din jurul intersecției. Datele au fost transferate la vehiculele care le-au adaptat în mod adecvat viteza. Mașina de cercetători nu era un vehicul autonom, Fayazi însuși se așeză în spatele volanului și îndreptat spre comenzile computerului.

Gestionarea traficului conectat pentru vehiculele autonome

Analizele au arătat că intersecția fără semnalizare ușoară și controlată de sistemul descris mai sus are o lățime de bandă semnificativ mai mare decât intersecția cu semnalizarea. În timp ce în timpul simulării orare de pe acest prim a trebuit să oprească doar 11 mașini, deoarece semnalizarea standard a fost adăugată la simulare, 1100 de vehicule s-au oprit într-o oră. Cum a calculat Fayazi, tradus nu pentru o lichiditate mult mai mare a mișcării.

Desigur, un astfel de sistem va funcționa când toate vehiculele vor fi autonome. Cu toate acestea, înainte de a avea loc cu mișcare mixtă, mașini autonome și conduse de oameni vor merge. În plus, la intersecția trebuie, de asemenea, să includeți pietoni. Fayazi promite că în curând vor începe să lucreze la sistem în intersecția mișcării mixte.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu