Principal » Internet » Autonomul Daimler Trucks sunt anunțul de coșmar

Autonomul Daimler Trucks sunt anunțul de coșmar

Internet : Autonomul Daimler Trucks sunt anunțul de coșmar

Mașinile care se mișcă fără un șofer sunt viitorul automobilelor. Potențialul acestei soluții poate vedea companiile care se ocupă de bunurile de transport. În cele din urmă, datorită Autom autonome, necesitatea de a conducătorilor auto vor dispărea încadrate +, va înlocui computerul lor, la care nu va trebui să plătească un salariu, și va fi capabil să lucreze fără întrerupere. Pe camioane autonome, Daimler a început să lucreze.

Automobilele autonome se pot întâlni deja pe drumurile publice. Acestea nu sunt încă o mașină disponibilă pentru orice sumă adecvată de bani. Vom întâlni mașini care sunt testate numai. Este demn de remarcat faptul că controlul computerului de către computer se compun foarte bine și dacă aveți un accident, este cel mai adesea vinovat. Nimic nu este ciudat că companiile care se ocupă de transport se uită din ce în ce mai mult spre astfel de vehicule.

Un producător german de mașini Daimler va intenționa să înceapă testele autonome autonome în acest an. Un membru al consiliului de administrație al companiei, Wolfgang Bernhard a anunțat că în următoarele săptămâni, Daimler va avea un acord de a efectua teste pe drumurile publice. Dacă compania va câștiga documentele potrivite, va începe imediat testele. Acestea vor fi efectuate în Baden-Württemberg.

Dacă testele sunt satisfăcătoare, producția de camioane în masă începe să înceapă în 2-3 ani. Acestea nu vor fi autonome. Șoferul va trebui să fie încă în cabină și probabil că va avea în continuare un camion în condiții mai dificile. Cu toate acestea, chiar și pe autostradă, aburul va putea da computer.

Viitorul aparținând mașinilor efectuate de calculator cauzează cu siguranță emoții negative cu șoferii profesioniști care pentru companiile de transport vor deveni inutile. Desigur, daimler camioanele nu elimină complet șoferii, dar următorul, având sisteme excelente de vehicule o pot face mai mult. Acest lucru este sigur că în viitoarele companii care se ocupă de transport vor alege astfel de mașini. Poate mai devreme decât ne așteptăm. Tot ce trebuie să faceți este să ne amintim testele efectuate de Delphi - Audi Q5 autonomă au călătorit 5,5 mii de kilometri, din care 99%, fără participarea umană.

Programe

Actualizări. Știri. Mai mult> Devettechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu