Principal » Internet » Automize11.19

Automize11.19

Internet : Automize11.19

Automatizați este un program esențial pentru planificarea sarcinilor și automatizării atunci când efectuați diferite operații pe computer. Cu acest instrument, vom îmbunătăți eficiența muncii și vom economisi timp valoros atunci când utilizați mai multe aplicații. Puteți să o configurați pentru a îndeplini sarcinile timpului stabilit pentru noi.

În program veți găsi un program extins de sarcini care vă permite să planificați orice activități, inclusiv primirea mesajelor prin e-mail, copierea și ștergerea fișierelor, precum și pinging un server sau un site web. În timpul configurației programului de sarcini, nu este necesară cunoașterea scripturilor și programării.

Potrivit producătorului de software, puteți automatiza și planificați peste 1000 de sarcini diferite într-o singură zi, precum și pentru a permite o alarmă încorporată care notifică utilizatorul despre problemele neașteptate atunci când efectuați orice acțiune. În automatizarea, putem planifica descărcarea informațiilor și știrilor necesare din industria electronică, automobilelor sau chiar și a industriei sportive.

Folosind programul, utilizatorul poate automatiza descărcarea fișierelor locale pe site-uri web și poate determina datele care urmează să fie arhivate sau despachetate de programul de compresie corespunzător. Automatizați, de asemenea, suportă serverele FTP, baze de date SQL și chiar dispozitive conectate la un computer (imprimantă sau scaner).

Recomandat
Lasă Un Comentariu