Principal » Gaming » Verificarea automată a cerințelor hardware ale jocului - Ghid

Verificarea automată a cerințelor hardware ale jocului - Ghid

Gaming  : Verificarea automată a cerințelor hardware ale jocului - Ghid

Nu știți dacă computerul dvs. îndeplinește cerințele hardware care vă interesează jocul? Puteți verifica acest lucru în clipi de ochi fără cunoștință. Totul va face o aplicație online eficientă pentru dvs!

Un instrument excelent care bate la analiza calculatorului nostru în ceea ce privește cerințele unui anumit joc video este puteți executa aplicația IT?. 

Primul pas este alegerea numelui jocului - introduceți doar titlurile primelor litere, astfel încât sistemul să înceapă să ne sugereze. Apoi faceți clic pe butonul pe care îl puteți executa. 

Procesul de colectare a informațiilor despre computer are loc - acest lucru poate dura ceva timp, dar aplicația va salva informații despre computerul nostru, iar următoarele cerințe de verificare vor fi mai rapide. Dacă în acest stadiu avem o problemă - este necesar să verificați dacă computerul nostru funcționează pe Windows (de la versiunea 2000 și mai sus) și dacă aplicația rulează pe Internet Exploas, Firefox sau Chrome Browser. De asemenea, este necesar să aveți instalat un plugin Java sau ActiveX (pentru IE). 

Rezultatul performanței computerului nostru este administrat în formă ilustrativ: 

Există o analiză de hardware exactă mai jos. În fila minimă, verificăm dacă jocul va începe deloc:

În fila recomandată, apare o configurație a computerului, care este recomandată înaintea producătorului. Acesta este un computer care vă permite să rulați cel mai înalt joc de rezoluție, cu toate efectele și tehnologiile speciale activate. Este demn de remarcat faptul că, chiar dacă un element al computerului nostru nu îndeplinește cerințele recomandate (de ex. În cazul următor, aceasta este o placă grafică), acest lucru nu înseamnă că computerul va putea să ruleze jocul numai la rezoluție redusă.  În cazul nevoii de rivalii de viteză - jocul fără probleme efectuate în rezoluție Full HD, menținând în același timp lichiditatea afișării grafice la nivelul a 30 de cadre pe secundă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu