Principal » Internet » Automapa în toți sfinții va evita dificultățile la cimitire

Automapa în toți sfinții va evita dificultățile la cimitire

Internet : Automapa în toți sfinții va evita dificultățile la cimitire

Ziua tuturor sfinților și cel mai frecvent legate de weekend mai lung sunt inseparabil legați de vizitarea creșterii cimitirelor și a celor mai apropiați. De multe ori există atât de departe de casele că este necesar să se ajungă cu mașina și apoi să parcă într-o zonă aglomerată a destinației. Cu toate acestea, există un alt obstacol - schimbarea temporară a organizării traficului la cimitire și această autoritate automată a pregătit o actualizare.

A fost îngrijită de informarea driverelor despre organizarea traficului pe cimitire în primele zile ale lunii noiembrie, în special despre schimbările în direcția stradă sau la oprirea temporară.

Deoarece situația poate fi dinamică, datele vor fi actualizate în timp real - informații noi pentru utilizatorii de dispozitive cu acces la Internet vor fi disponibile la fiecare 2 minute. După cum spune Janusz M. Kamiński din Automapy:

(...) În fiecare an, ne pregătim în mod deosebit atât până când toată ziua sfinților și săptămâna de Crăciun, care este uneori călătorii obișnuite. Ne străduim să ne asigurăm că datele privind organizarea traficului în jurul necropolei au fost complete și actualizate în mod regulat.

Este de remarcat faptul că Automapa a reamintit astăzi clienților că numai astăzi și mâine este o achiziție promoțională a unei licențe de 2 ani pentru navigare în Polonia pentru mai puțin de PLN 110. Desigur, în afară de navigație, vom obține, de asemenea, informații curente despre blocajele de trafic, radarele și punctele de control. Achiziția trebuie să fie posibilă în magazinul de jocuri și appStore, precum și pentru vânzătorii autorizați.

Automapa este, desigur, disponibilă prin baza noastră de date: pentru a descărca versiuni mobile pe Android, iOS-A și Windows.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu