Principal » Internet » Automapa în Android Auto. Beta este deja, dar un drum lung spre obiectiv

Automapa în Android Auto. Beta este deja, dar un drum lung spre obiectiv

Internet : Automapa în Android Auto. Beta este deja, dar un drum lung spre obiectiv

Android Auto câștigă o nouă navigare, iar o altă propunere va fi așteptată în curând de către Automapa. Versiunea beta a testului există deja, dar este încă departe de versiunea finală. Din păcate, nu există erori lipsă, dar în acest caz nimeni nu se ascunde.

Versiunea auto de testare care acceptă Android Auto este la acest punct disponibil pentru jurnaliști și unii dintre cei mai implicați drivere. Pentru ao folosi, astfel încât să nu vă alăturați doar la programul de testare beta din magazinul de jocuri. Cu toate acestea, nu există niciun motiv pentru indignare - Creatorii fac bine, fără a da acces la oricine interesat. Cel puțin în această etapă.

Majoritatea șoferilor interesați de automatizare ar trebui să satisfacă acum informațiile pe care versiunea care acceptă Android Auto este creat la toate. Nu există niciun sens să divorțeze detaliile, pentru că acestea Cu siguranta nu sunt lustruite inca. Creatorii nu spun că este diferită și semnalează că multe mecanisme nu sunt încă pregătite. În cazul revizuirii de către mine recent sronate Sygic Această sinceritate nu este respectată.

Sursa de fotografii: © Goodprograme | Oskar Ziomek Automapa în Android Auto

În ultimele zile am avut plăcerea de a lovi grupul "ales " și să luăm cu o automată în Android Auto Câteva destinații. Deși abilitatea de a rula pe ecran în mașina de navigare poloneză este foarte fericită, trebuie să fie admisă că unele funcții pur și simplu nu funcționează aici încă. Problemele cu autovehicule sunt multe, Deși, în general, ar putea fi forțată să recunoască faptul că "navigați în sine este deja în funcțiune ".

Lucrând necorespunzător pentru stabilirea unui nou traseu dacă vă abateți de la curent (Automapa din anumite motive încetează din acel moment informații despre afișarea fasciculului despre următoarea manevră și distanța față de destinație) sau selectarea destinațiilor utilizând Google Assistant. În plus, există probleme sporadice cu clapul de animație și pâlpâirea aleatorie a informațiilor despre timpul rămas și distanța rămasă - acestea sunt bug-uri tipice.

Sursa de fotografii: © Goodprograme | Oskar Ziomek Meniu Auto Android Auto

Desigur, nu pot exclude faptul că caracteristicile descrise este o problemă de o anumită pereche de dispozitive, așa că voi adăuga că, în cazul meu pentru testare a fost folosit Samsung Galaxy S10 și radio auto Sony XAV-AX100 cu Android Auto.

Automapa în ultimul (lung) simplu

Când AUTOMAPA este deja finalizată, sper că mi se va da să-mi testez sprijinul final și stabil de eliberare Android Auto. În etapa actuală, totuși, este dificil să se vorbească critic cu privire la programul care nu este finalizat și în versiunea de testare (ipoteza) are defecte.

Așa că este bine să vedem o altă echipă de programatori care face ceea ce poate personaliza produsul dvs. în Android Auto și, astfel, obțineți interesant de driverele ulterioare, până de curând limitat doar la hărțile Google și Waze.

Sursa de fotografii: © Goodprograme | Oskar Ziomek tema întunecată în Auto-Android Auto

Cu toate acestea, nu poate fi ascuns că în stadiul actual pentru versiunea pregătită a Auto-Android Auto încă nu are o mulțime. Dacă dezvoltatorii vor lua în inima comentariilor primite de testerele beta timpurii în program, șoferii vor primi o concurență notabilă pentru operarea în prezent în tandem cu navigație Android Auto GPS.

Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că Automapa este un software plătit, deci nu toată lumea va fi interesată. Google Maps, Waze sau TomTom Amigo sunt sugestii libere ale căror venituri se pot ierta adesea pentru că compensează accesul liber.

Îmi păstrez degetele încrucișate pentru ediția finală a unui autoturism care sprijină Android Auto care este lipsit de defecte, chiar dacă este de a se conecta cu necesitatea de a aștepta mai mult premiera. Utilizatorii interesați de Automapa, deși acesta este un program plătit, niciun deficit de șoferi.

AUTOMAPA pe Android și iOS - A este disponibil pentru descărcare prin catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmotonaVikingAutoMapaANDROID AUTO

Recomandat
Lasă Un Comentariu