Principal » Internet » AUTOMAPA scade prețurile pe iOS după intrarea în Zlotul în App Store

AUTOMAPA scade prețurile pe iOS după intrarea în Zlotul în App Store

Internet : AUTOMAPA scade prețurile pe iOS după intrarea în Zlotul în App Store

Din 24 mai, puteți plăti în iTunes și App Store deja în Zlotrie. După cum am informat, ca urmare a acestei modificări, costurile pentru utilizatorii polonezi vor crește, deoarece sumele nu sunt convertite după cursul de schimb curent, dar în conformitate cu ratele rigide stabilite de Apple.

Automapa, răspunzând la conversia Apple, a propus clienții săi pe prețurile noi. Costurile licențelor de timp vor fi acum mai mici. De exemplu, pentru anul de utilizare, AUTOMAPA POLSKA După noi mize de mere, ar trebui să plătim PLN 104.99. După schimbarea este PLN 89.99.

Introducerea plăților în zloți de Apple a însemnat că prețurile sunt mai mari decât suma pe care ați primit-o după vindecare. Motivul este că fiecare preț din magazinele Apple are echivalentul său în moneda poloneză.

În cazul de automobi, puteți vedea că conversia impusă de Apple nu a fost benefică. Pentru o licență săptămânală, AUTOMAPA POLSKA ar veni să plătească PLN 13.99 sau PLN 4.67 pentru un euro. La rândul său, versiunea anuală a hărții privind Europa este un raport de 4,72 PLN pentru un euro.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu