Principal » Internet » Automapa are deja 12 ani, chiar laudă magazinul de aplicații

Automapa are deja 12 ani, chiar laudă magazinul de aplicații

Internet : Automapa are deja 12 ani, chiar laudă magazinul de aplicații

Bine ați venit în sistemul de navigație Automapa - veți ajunge cu siguranță la obiectivul dvs. Krzysztof Hołowczyc - Acest salut va recunoaște fiecare șofer. Automapa ne conduce pe drumurile Poloniei și Europei timp de 12 ani. În acest timp, ea a câștigat programul de navigare polonez cel mai cumpărat, stăpânit piața de dispozitive dedicate și aplicații pe smartphone-uri și tablete.

Fără frică, se poate spune că apariția autovehiculului în ianuarie 2003 a revoluționat modul de mișcare a drumurilor poloneze. Șoferii care se mișcă în jurul țării noastre pentru prima dată au fost confortabile, fără ajutorul pasagerilor cu diagrame de hârtie și trecătorii casual, se deplasează în jurul țării.

Nu ar exista nici un automobil fără utilizatorii noștri. Implicat, adesea de mulți ani. Atât șoferii profesioniști, cât și persoanele care utilizează navigația pentru a se simți încrezător pe drum. Vă mulțumesc foarte mult pentru încrederea și ani împărțiți. - Janusz Kamiński, șef de Automapital de marketing.

Deja la momentul primului-ministru, numit AutoMapa direcția concurenților săi, deoarece ca primul sistem de navigație din lume, ea a prezentat nu numai drumuri, dar, de asemenea, accident vascular cerebral de clădiri, la care au fost atribuite puncte specifice și adrese specifice. Astăzi, astfel de date sunt esențiale pentru navigarea pe șosea și multe hărți electronice.

Doi ani de la lansarea mișcării are o altă funcție, fără de care mulți șoferi nu intră în mașină - avertizarea camerelor de viteză și a controalelor de trafic. Cu ei, Automapa a câștigat o bună bază de date de puncte de interes (POI), suplimentată prin portalul Miplo.EN. În 2006, a fost lansat Targeo.en, datorită cărora AUTOMAPA și datele colectate pe acesta sunt disponibile în browserul fiecărui utilizator.

2007 a adus o funcție care nu a plăcut întotdeauna - vizualizările tridimensionale ale clădirilor în multe orașe. În ciuda sentimentelor mixte care se trezeau la utilizatorii modelelor, ei au devenit mult timp un semn distinctiv al navigației poloneze.

Doi ani mai târziu, Automapa a introdus un alt nou - a fost unul dintre primele din lume care a permis să determine traseul ținând cont de intensitatea traficului curent. Sistemul de trafic IP, prezent în Automapa de aproape cinci ani, colectează date despre blocajele de trafic, reparațiile, modificările organizării traficului și deschiderea de drumuri noi și le transmite imediat software-ului prin Internet

..

Dacă numai dispozitivul are acces la rețeaua globală. Apoi, și primul din Polonia, a introdus posibilitatea de rutare, în special pentru vehiculele ale căror șoferi trebuie să ia în considerare limitările de dimensiune și greutate, ne putem întâlni pe drumul cu viaducte, poduri și tuneluri.

Automapa nu a ieșit din PND și smartphone-uri și smartphone-uri cu Windows Mobile de mai mulți ani. Cu timpul, cu toate acestea, dispozitivele moderne au găsit un loc în mașini, ceea ce a dus la eliberarea de versiunea iOS în 2010, și în 2012 pentru Android. Este demn de reamintit faptul că, datorită unei poziții stabilite pe piața AutoMapa pentru Android în termen de 24 de ore, acesta a ajuns la titlul de cea mai profitabilă aplicarea pe întreg Play felierea polonez Google. navigare polonez recomandă în mod constant și se află în fruntea acestui tip de produse vândute în Polonia. Recent, o colecție de aplicații create de dezvoltatorii polonezi a apărut în App Store, iar Automapa a luat și un loc onorabil.

succese AutoMapa ar trebui să includă, de asemenea, conectarea la sistemul de DRAGON, conceput pentru nevoile de Foc Serviciului de Stat și numeroase decoratiuni. Puteți vedea că creatorii ei nu se odihnesc pe lauri. Anul trecut largă, hărți poloneze au fost îmbogățite de peste 23.000 de kilometri de drumuri noi, dintre care aproape jumătate sunt drumuri de pământ. De asemenea, a fost adăugată la secțiunile cheie ale hărții ale secțiunilor nou deschise ale autostrăzilor, ca secțiunea A1 Wloclawek-Smith și Swierklany-Mszawa A4 Tarnow-Debica, segmente ale traseului S-8 sau aproape 38 de kilometri de la S3 Gorzow-Międzyrzecz. Aceste segmente au fost deschise în timp real și în Automapa. Un fapt interesant este că anul trecut au venit în fiecare zi cel puțin un sens giratoriu - în anul a apărut pe hartă la fel de mult ca 424.

Utilizatorii Automapi sunt în prezent obligați să găsească 6,7 milioane de clădiri cu punctele de abordare atribuite - cu 3,2 milioane mai mult decât anul trecut, ceea ce oferă o creștere de 94%. Numărul de orașe cu adreses la fața locului a crescut cu 480%. Baza clădirilor tridimensionale, care este o prezentare automată, îmbogățită cu 87 mii de facilități noi.

Automapa nu ar fi nimic fără utilizatori. De-a lungul anului trecut, utilizatorii de automobile și MIPLO au depus peste 53 de mii de noi puncte utile, de aproape 11 mii de ori au dat date noi pe hartă, de 14 mii de ori știri detaliate despre evenimentele rutiere, cum ar fi schimbările în organizarea traficului. La fiecare 40 de secunde, a fost trimis informații cu privire la localizarea vehiculului în sistemul Miploloc, la fiecare 8 minute, un nou punct de util a fost raportată, și ce 6 minute au fost efectuate prin sincronizarea punctelor utile cu serviciul Miplo.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu