Principal » Internet » Automapa pentru Android deja stabil

Automapa pentru Android deja stabil

Internet : Automapa pentru Android deja stabil

Bettesty Automapy pentru Android au fost deja finalizate, iar în magazinul de joc a existat o ediție stabilă a celor mai populare și mai mult așteptate de utilizatorii de software de navigație poloneză.

Automapa este primul sistem polonez de navigație prin satelit cu vizualizări de clădiri tridimensionale, o gamă largă de POI (puncte de interes) și posibilitatea de a desemna un traseu. Dacă dispozitivul are acces la Internet, selecția poate lua în considerare traficul, blocurile de bloc temporare sau modificările în direcția traficului pe baza datelor LiveDrive actualizate. Hărțile, furnizate de NAVTEQ, sunt considerate una dintre cele mai bune disponibile pe piață și le putem folosi, de asemenea, fără o conexiune la rețea.

De la partajarea pe Google Play RC Version software-ul deschide lista cea mai profitabilă și ia prima poziție între aplicațiile populare plătite. AUTOMAPA este disponibil și pe dispozitivele cu iOS, unde se ocupă foarte bine.

Automapa este disponibilă pe baza abonamentului. Starter Automapy Android Polska costă PLN 4.99 și vă permite să utilizați toate opțiunile software-ului timp de 7 zile. După acest timp, prețul de abonament este elaborat este identic cu iOS - un preț de 7 zile de PLN 19.99, 90 de zile pentru PLN 59.99 și un an la PLN 119.99.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu