Principal » Internet » Automapa pentru iOS 5 accelerează semnificativ

Automapa pentru iOS 5 accelerează semnificativ

Internet : Automapa pentru iOS 5 accelerează semnificativ

Utilizatorii auto pe iOS ar trebui să fie interesați de o versiune de 5 navigație populară. Map Afișarea motorului a fost prescris utilizând OpenGL, datorită căruia programul a accelerat considerabil.

Animații, cum ar fi înclinația hărții, rotirea sau mutarea, arata mult mai bine decât în ​​versiunea anterioară a aplicației. Utilizarea OpenGL vă permite să efectuați fără probleme aceste operațiuni, chiar dacă vom porni vizualul clădirilor tridimensionale.

AUTOMAPA 5 este, de asemenea, o nouă versiune de 1406 hărți, care conține deja, printre altele, prima secțiune a traseului diametral din Toruń, o nouă organizație de trafic în Kłodawa și Jelenia Góra, Beltways Radom, o plăcere și auxiliară, kilometrația actualizată Noi secțiuni ale drumurilor naționale și puncte noi de adrese. Harta include, de asemenea, secțiuni de drum care urmează să fie deschise în viitorul apropiat (un nou pod peste Vistula în Połaniec și drumurile de acces la acesta, by-pass Gościcina, o altă parte a șoselei de centură Hawk-Zdroj, by-pass sud-estul Przemysl, un alt drum inel etapo Koszalin, secțiunea S5 Kaczkowo - Korzeńsko) - primește informații despre sistemul Livedrive!. Datele colectate de sistemul Targeo de trafic, integrate în aplicația, vă permite să păstrați în evitarea blocajelor de trafic, dacă utilizați doar navigarea cu acces la Internet.

Alte funcții ale autovehiculelor sunt deja cunoscute utilizatorilor. Din aplicația avem acces la întreaga bază de date de puncte de interes 650.000 colectate de comunitatea utilizatorilor programului, care poate fi acum grupată în funcție de propriile preferințe. De asemenea, avem acces la funcția de service Miplo.EN.

Ultimul Automapa pentru iOS poate descărca acum versiuni din Polonia și Europa. Prețurile rămân neschimbate:

  • un starter și un proces gratuit de 7 zile: 0,89 euro
  • licență de 7 zile: Polonia - 2,69 Euro, Europa - 4,99 Euro
  • Licență de 90 de zile: Polonia - 9.99 Euro, Europa - 16.99 Euro
  • 366 de zile de licență: Polonia - 23,99 euro, Europa - 39,99 euro

Și proprietarii de dispozitive Android și recomandă o automată pentru Google 'a. Pe desktop-uri, puteți testa Automapa pentru Windows.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu