Principal » Internet » AUTOMAPA 4.6 pe Android disponibil cu o nouă interfață de citire

AUTOMAPA 4.6 pe Android disponibil cu o nouă interfață de citire

Internet : AUTOMAPA 4.6 pe Android disponibil cu o nouă interfață de citire

Producătorul de navigare popular de navigare cu plată a făcut ca ediția cea mai recentă versiune a aplicației lui Android astăzi. Comparativ cu ediția anterioară, aplicația a câștigat o nouă vizualizare a traseului desemnat, aspectul actualizat al Autoradarului și un motor de căutare îmbunătățit al punctelor preferate. Invariabil, cu toate acestea, Krzysztof Hołowczyc ne va conduce la obiectiv.

AS furnizează un producător al cererii, modificările dictate în primul rând la creșterea lizibilității. Prin urmare, sa decis introducerea unei noi vizualizare a traseului. De asemenea, o funcție îmbunătățită. Arată traseul, datorită căruia este posibilă vizualizarea rapidă a hărții. Numerele de drum sunt, de asemenea, afișate într-un mod nou.

[1/2

Aspectul Autoradaru a fost, de asemenea, actualizat, popular în rândul șoferilor de funcții care permit împărtășirea cu alți utilizatori despre incidentele rutiere. Modificările la designul grafic au acoperit o nouă culoare și un aspect ușor schimbat al butoanelor care permit accesul și mai convenabil la funcția de raportare a noilor puncte de control rutier, a camerelor de viteză sau a evenimentelor rutiere.

Pe de altă parte, implementarea unui nou motor de căutare a punctelor preferate este conectarea la șoferii profesioniști. După cum sugerează și numele, datorită acestuia, vom găsi rapid un obiectiv salvat anterior. Producătorul presupune că această soluție va facilita viața în primul rând către utilizatorii angajați în transportul care a salvat locurile preferate chiar au mai multe sute. Ultima aplicație Automapy din versiunea Android este disponibilă pe Android în baza noastră de date a programului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu