Principal » Internet » Autodesk Graphic3.0.1

Autodesk Graphic3.0.1

Internet : Autodesk Graphic3.0.1

Graficul este un program grafic foarte bun și ușor, care combină posibilitățile de forme vectoriale cu desen și ștergere de mână. Mai devreme, a fost auzit.

În grafic există instrumente de înaltă calitate pentru a crea curbe Bezier, forme de bază și posibilitatea de a efectua operațiuni logice pe ele. De asemenea, este posibil să se tragă periile de diverse tipuri de diferite tipuri, iar loviturile vor fi transformate în curbe. Obiectele pot fi, de asemenea, reîncălzite cu o bandă elastică sau se intersectează, se combină și se transformă în mai multe moduri.

Când lucrați cu programul, puteți plasa obiecte pe straturi și grupate. Metodele de îmbinare (multiplicare, strălucire, întunecare și altele) pot fi folosite nu numai la strat, ci și la forme, umpluturi, contururi, umbre și strălucire. Umbra și strălucirea pot avea orice obiect, utilizatorul care are control complet asupra lor.

Graficul poate deschide fișiere SVG, eps, PDF împreună cu adnotări și PSD stocate de Photoshop, dar cu ultimele nu se ocupă cel mai bine. De asemenea, puteți importa grafică raster pentru proiecte.

Recomandat
Lasă Un Comentariu