Principal » Internet » Catalogul auto Samar

Catalogul auto Samar

Internet : Catalogul auto Samar

Catalogul auto Samar este o aplicație care oferă acces la o mare bază de date tehnică de cele mai multe mașini oferite în Polonia. Catalogul poate fi prezentat într-un mod tradițional sau sub forma unei rețele care să permită o comparație directă a parametrului selectat cu parametrii concurente autoturisme din același segment, sau de la complet alte rafturi de pe piață. Nimic nu vă împiedică să comparați o mică auto urbană cu un SUV mare sau limuzină - totul depinde de imaginația sau cerințele utilizatorului.

În plus, catalogul Samar Avem o listă neintenționată de echipamente standard și opționale pentru fiecare configurație, caracterizată de producător, precum și un motor de căutare avansat de mașini, care se bazează pe divizia segmentativă dezvoltată de Ibrm Samar. Prin urmare, putem căuta o mașină în conformitate cu criterii foarte specifice. În instrument, găsim, de asemenea, un configurator uniform pentru toate mărcile. Utilizează logica producătorului prin reflectarea dependențelor și excluderilor între elementele echipamentului. De exemplu, selectarea pachetului de echipamente, nu putem renunța la unul dintre elementele constitutive, dacă alegem sistemul audio de bază, nu vom putea cumpăra un set de difuzoare etc.

Un plus foarte valoros este, de asemenea, un material foto spațios, inclusiv fotografii pregătite în prezent de Ibrm Samar în condiții de studio. Acestea sunt fotografii originale care descriu o mașină în multe fotografii, precum și o vedere de 360 ​​de grade, datorită căreia putem seta aproape liber mașina. Un fapt interesant este un fotosuheater, care permite compararea directă a două modele.

Instrumentul este dezvoltat continuu și aproape în fiecare săptămână există materiale noi, mașini, configurații etc. Acest instrument valoros nu numai pentru entuziaștii de motoare, ci și pentru potențialii clienți, companii și dealeri. Posibilitatea de a prezenta multe mașini în același mediu este o modalitate ideală de a compara direct multe oferte de piață.

Recomandat
Lasă Un Comentariu