Principal » Windows » Auslogics Disk Defrag Pro10.2.0.1

Auslogics Disk Defrag Pro10.2.0.1

Windows  : Auslogics Disk Defrag Pro10.2.0.1

Auslogics Disk Defrag Pro este o ediție extinsă a unui instrument de defragmentare popular, care prin distribuția optimă a datelor de pe hard disk vă permite să măriți semnificativ performanța generală a computerului dvs.

Programul oferă până la 4 algoritmi avansați de implementare inteligentă a datelor pe disc a cărei funcționare vă oferă posibilitatea de a maximiza nivelul fragmentării datelor stocate. În acest fel, timpul de acces la ele este redus și, astfel, crește și performanța calculatorului. Auslogics Disk Defrag Pro a fost echipat suplimentar cu funcția de defragmentare în timpul încărcării mediului de operare, datorită cărora rămâne fișiere de sistem importante în activitățile sale, care sunt în mod normal blocate de sistem și nu sunt disponibile pentru software competitiv de acest tip.

Cu toate acestea, acest lucru nu este tot, Auslogics Disk Defrag Pro împiedică re-fragmentarea stocată pe discul de date. De asemenea, oferă opțiuni pentru ștergerea fișierelor temporare inutile pentru a recupera spațiul liber pe disc și a scana dispozitivul în căutarea diferitelor tipuri de erori. Pentru utilizatorii începători, au fost pregătiți Wizards ușor de utilizat, permițându-vă să ajustați funcționarea programului la preferințele dvs. La rândul său, diagramele clare împreună cu rapoartele detaliate ilustrează nivelul de eficiență după defragmentare.

A existat, de asemenea, un mecanism de gestionare a resurselor, adică. utilizarea lor în timpul defragmentării atunci când NP. Computerul este utilizat de utilizator. Instrumentul are algoritmi speciali care vă permit să optimizați activitatea unităților SSD și a discurilor de suport VSS. Utilizatorul primește, de asemenea, o funcție de program care vă permite să planificați automat defragmentări.

Recomandat
Lasă Un Comentariu