Principal » Internet » AURACLE - Player muzical Android cu o interfață interesantă

AURACLE - Player muzical Android cu o interfață interesantă

Internet : AURACLE - Player muzical Android cu o interfață interesantă

Când vorbim despre redarea muzicii mobile în smartphone-urile Android, subiectul nu trebuie neapărat să se apropie de o aplicație de succes, de sistem sau recomandată de toate puterile POWERAMP. Propunerea este foarte mult, iar nuanțele și caracteristici speciale sunt cel mai adesea determinate: cele mentionate paradele Poweramp pe, de exemplu, un egalizator bun și numeroase coaja. Astăzi ne vom uita la aplicația Auracle sau un nou player muzical, care se remarcă mai presus de toate o interfață atractivă și funcțională.

Deja la început am dori să avertizăm: La momentul creării acestui articol, Auracle rămâne doar într-o versiune de dezvoltare timpurie, astfel încât posibilele probleme atunci când manipularea nu poate fi exclusă. Cu toate acestea, acum puteți vedea că programul are un potențial bun și, dacă este optimizat și rafinat, se poate dovedi a fi alta, merită acordată propunerii atunci când ne întrebăm din nou ce utilizează playerul muzical.

[1/2

Utilizarea programului trebuie să începeți prin adăugarea la biblioteca de melodii. Aici va trebui să dea permisiuni corespunzătoare și foldere apoi adăugați manual cu muzică la o listă albă, care va fi ulterior scanate de către program. Această scanare trebuie să fie, de asemenea, a pornit manual din setările. În comparație cu alte aplicații, procesul poate fi considerat un ușor consumator de timp: în cazul nostru, adăugând mai puțin de 3.000. Cântecele au durat peste 2 minute.

Când muzica va fi încărcată, artistul dvs. preferat, albumul, melodia sau speciile pot fi găsite pe listele activate de la nivelul aluneciar din partea laterală a meniului sau de a căuta direct în fereastra din partea de sus a ecranului.

[1/2

Din acel moment, avem ocazia de a observa tratamente vizuale pe care nu le găsim întotdeauna concurență. Prima este de a afișa fotografia unui artist mare a lui (acest lucru nu este un capac de disc) atunci când navigați pe lista de melodii dintr-un anumit album. În timpul redării în sine, informațiile despre cântec și artistul împreună cu capacul CD sunt afișate pe un anumit tip de plăci sub care fundalul colorat este ascuns, ajustat la colorarea capacului albumului.

Din ecranul de redare, puteți, desigur, să sari rapid la alte melodii sau să afișați o listă a celor care se află în coadă. Egalizatorul care oferă 10 setări predefinite, dar și opțiunea de niveluri de manipulare independente.

[1/2

Alte opțiuni interesante includ listele de redare, editorul încorporat al fișierelor de metadate (etichete ID3), capacitatea de a schimba vizualizarea stilului elementelor între plăci și o listă, precum și capacitatea de a descărca grafica de acoperire a albumului. Trebuie să recunosc că pentru un astfel de stadiu incipient de dezvoltare de aplicații, este foarte bun.

Ca de obicei, decizia finală aparține. Dați-mi voie să știu în comentarii, cum ar fi Auracle, sau credeți că alți jucători sunt de neînlocuit?

AURACLE pentru Android poate fi descărcat de la baza noastră.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu