Principal » Internet » Audioteka

Audioteka

Internet : Audioteka

Aplicarea oficială a serviciului Audioteka.PL, concentrându-se pe vânzarea de audiobook-uri. Servește nu numai să cumpere cărți, dar mai presus de toate pentru a le asculta.

Deși serviciul Audioteka.PL vă permite să descărcați cărți sub formă de fișiere .MP3 că putem rula în orice cerere, programul oficial are mai multe avantaje suplimentare. În primul rând, nu trebuie să jucăm în copierea fișierelor. Doar conectați-vă la contul dvs. pentru a vedea toată biblioteca noastră gata de descărcare. Din păcate, nu a existat nicio posibilitate de a le asculta de la nor. O convenție de descărcare în fundal în timp ce ascultați. Pentru a porni audiobook-ul, descărcați doar primul fragment.

Al doilea avantaj important este sincronizarea datelor, inclusiv timpul de finalizare a ascultării între dispozitive. Dacă avem câteva telefoane sau le schimbăm adesea, datele noastre sunt întotdeauna la îndemână.

Folosind programul, putem cumpăra și cărți noi sau descărcați fragmente gratuite. Interfața a fost adaptată la stilistica IOS 7.0. Principalul dezavantaj al vizei audio în versiunea mobilă este problemele cu stabilitatea acestuia. Uneori programul poate reinițializa fără un motiv, un alt moment nu vă va permite să descărcați cărți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu