Principal » Internet » Audi și Huawei anunță o cooperare surprinzătoare. Ambele companii vor crea o mașină autonomă

Audi și Huawei anunță o cooperare surprinzătoare. Ambele companii vor crea o mașină autonomă

Internet : Audi și Huawei anunță o cooperare surprinzătoare. Ambele companii vor crea o mașină autonomă

Computerizarea autoturismelor face ca companiile de automobile și tehnologice să înceapă să stabilească cooperarea. Scopul este cel mai adesea creând cea mai modernă mașină, atât în ​​ceea ce privește software-ul și sistemele de suport pentru șofer. Audi și Huawei au anunțat începerea cooperării.

Cele două companii se vor alătura forțelor pentru a accelera dezvoltarea funcției autonome în Audi. Preocuparea germană intenționează să dezvolte tehnologii în principal în mașinile vândute pe piața chineză. Acest lucru se datorează prevederilor în vigoare în țara de măsură. În Europa, cel mai probabil va continua să pună mai multe soluții originale, care permit acum oferta celui de-al treilea grad de autonomie chiar și în noul Audi A6.

Audi Q7 din centrul de date mobile Huawei.

China solicită cooperarea producătorilor de mașini străine cu companiile locale, dacă doriți să producați mașini în țară. Acest lucru se aplică și dezvoltării vehiculelor autonome. Guvernul dorește să controleze cu exactitate testele autonome ale vehiculelor. Mai ales cele care utilizează sisteme avansate pentru a scana mediul și a crea hărți digitale.

Detalii privind cooperarea dintre ambele companii nu au fost dezvăluite. Am știut deja efectul cooperării. În timpul lui Huawei Connect 2018, prototipul Audi Q7 a fost prezentat cu platforma Huawei Mobile Data Center, a cărei sarcină este de a sprijini funcțiile autonome. Senzorii și radarele sunt utilizate și toate datele sunt procesate aproape în timp real.

Companiile și tehnologia automobilelor vor lucra din ce în ce mai mult. Mai ales că în lucrarea intensivă de la Dolni Silicon pe mașini care pot conduce fără șofer. Este demn de remarcat faptul că dezvoltarea funcțiilor autonome sunt implicate în cele mai mari companii lumii IT. Flota proprie de mașini are chiar și Apple sau Google (Waymo). Mai mult, Waymo a anunțat o mulțime de succes - mașinile de testare au călătorit deja peste 16 milioane de kilometri după drumurile publice.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Techmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu