Principal » Internet » Audi A3 Limousine: Noua semnătură ușoară și MMI Navigare plus

Audi A3 Limousine: Noua semnătură ușoară și MMI Navigare plus

Internet : Audi A3 Limousine: Noua semnătură ușoară și MMI Navigare plus

Împreună cu debutul din acest an al noii generații audi A3, compactul de la Ingolstadt sa alăturat celorlalte trei din TJ. Seata Leon, Volkswagen Golf și Skoda Octavia. În timp ce trei modele menționate reprezintă mai mult sau mai puțin un nivel similar, modelul A3 cu siguranta iese in evidenta nu numai cu echipament mai bogat, dar, de asemenea, adăugiri avansate și soluții interesante. În timpul testului, am decis să verifice mai multe elemente care merită laudă.

O nouă semnătură de lumină cu LED-uri de matrice și faruri

Foarte mulți șoferi care configurează noile mașini strălucesc o astfel de problemă importantă ca iluminarea mașinii. Desigur, nu vorbesc despre forma indicatoarelor animate sau alte gadget-uri de lumina care înfrumusețează masina, dar au un impact redus asupra siguranței, doar farurile principale care asigură o bună vizibilitate atunci când călătoresc după lăsarea întunericului. Știu că aceste elemente, dacă vom alege cele mai mari variante, ele costa foarte mult, dar ele sunt de neprețuit dacă cineva călătorește adesea în seara sau noaptea. Să începem cu elemente care afectează aspectul și atractivitatea mașinii. [img = PSX_20201123_224650 Mulți oameni se plâng de faptul că Audi A3 este scump. Da, dar prețul este format din componente individuale care nu vom găsi în alte mașini compacte sau gemenii tehnice menționate anterior. Sigur, nu este inutil, dar dacă cineva vrea să iasă în evidență, alege doar A3. Dacă cineva nu este necesară, ajunge pentru Leon, Golf sau Octavia. Toată lumea are o alegere. Revenind la miez, farurile sunt disponibile în trei versiuni. Deja în versiunea de bază, aproape în întregime se face în tehnica diodei. Cu toate acestea, dacă alegem cea mai înaltă versiune. TJ. Matricea a condus în colțurile inferioare ale tuburilor exterioare este inovația în luminile gameului Audi - Digital Light Daytime Running. Matricea lor cu elemente LED în 3 x 5 pot fi controlate individual și potrivite cu linia de echipamente. [IMG = PSX_20201123_224630 De exemplu, liniile orizontale sunt caracteristice modelului de bază, iar în cazul liniei de echipament exterior, luminile formează două linii verticale. În plus, farurile cu LED-uri Matrix oferă un fascicul inteligent, fără strălucire, indicatori dinamici și multe alte caracteristici - inclusiv noi animații la deschiderea și părăsirea vehiculului. Toate acestea arată foarte bine și se bucură de ochi.

MMI Navogation Plus System

Audi A3 devine ca panou de instrumente digital standard cu o diagonală a ecranului de 10,25 inci de serviciu, cu ajutorul volanului multifuncțional. În multe mașini din acest segment este un add-on plătit. Nu știu că toată lumea este îndrăgită de o astfel de soluție, dar are avantaje fără îndoială față de soluțiile analogice sub formă de funcționalitate și versatilitate incontestabilă. În plus, în colaborare cu MMI Navigation Plus Navigation, Informații DOT. Călătoria este afișată în Cockpit Digital Cockpit Virtual Audi, care oferă multe caracteristici suplimentare. Putem într-o mare măsură să reglez vederea la propriile dvs. preferințe. De exemplu, putem afișa o hartă de navigare pe întreg ecranul. Un Cockpit Digital Cockpit Audi Virtual cu o diagonală de 12,3 inci și o rezoluție de 1920 x 720 pixeli este și mai atractivă. Oferă trei vederi diferite, inclusiv sport.[Img = PSX_20201123_225209 [Alăturați [IMG = PSX_20201123_225222 [IMG = PSX_20201123_225234 [Alăturați [IMG = PSX_20201123_225246 este opțională M.în. Navigarea MMI Navigation Plus. Ea are aproape aceeași funcție și are un efect similar ca în modelele high-end. Pe baza istoriei rutelor parcurse, navigația inteligentă poate oferi sugestii. Aceasta ia în considerare datele empirice statistice privind timpul și traficul și traficul de date cu timp real. Dacă transmisia de date este întreruptă brusc, de exemplu atunci când treceți prin tunel, sistemul trece la un sistem de navigație offline paralel de la bord.

[1/2
[1/2
[1/2
[1/2

Serviciile de bază Audi Connect completează navigarea pentru informații despre trafic furnizate online, îmbogățește puncte interesante pe traseul pentru fotografii, ore de deschidere și recenzii ale utilizatorilor și oferă prognoza meteo pentru călătorie. Nu numai că, împreună cu AUDI Connect Pachet & Navigation Plus Infotainment, facilitează orientarea disponibilă în imagini cu satelit de înaltă rezoluție ale Google Earth și modele 3D detaliate din multe orașe europene.

rezumat

Copia testat este AUDI A3 Limuzina cu un motor 1.5 TSI cu 150 CP cu transmisie automată S tronic. Prețul de bază al unei astfel de copii este de 122.000 PLN, în timp ce arta testată a fost costată de. Catalog PLN 214.530. Pentru pachetul tehnologic, inclusiv m.în. Menționata Navigation MMI Navigation Plus și Audi Virtual Cockpit Plus va plăti PLN 10860. Farurile cu LED-uri Matrix trebuie să plătiți alte 8 160 zloți. Asta e mult, dar așa cum am spus, toată lumea are o alegere și dacă doriți cu adevărat o calitate superioară și soluții interesante, va fi capabil să plătească mai mult.

PROS
  • Matricea cu LED-uri excelente
  • Lumini atractive vizuale, LED-uri animate (față și spate)
  • Un ecran imens al ceasurilor virtuale
  • O mulțime de capabilități de configurare
  • O navigație bine funcțională
Minusuri
  • Aproape toate elementele (în plus față de ceasurile virtuale de 10,25 inch) plătibile
  • Prețurile ridicate ale accesoriilor

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Techmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu