Principal » Internet » Atracții Logitech G pe IEM Expo și următoarea competiție # #,

Atracții Logitech G pe IEM Expo și următoarea competiție # #,

Internet : Atracții Logitech G pe IEM Expo și următoarea competiție # #,

Printre expozanții de pe Expo IEM au existat și logitech g. Făcând impresia asupra standului creat în colaborare cu Saturn Polska de dimineața, ei ocupă deja jucători. Atracțiile legate de CS: Go și concursuri așteaptă interes, inclusiv viteza de clic pe tastatură și mouse.

Vizitarea Logitech G Stand, am avut ocazia de a vorbi cu reprezentanții companiei. Stian Fosse ne-a spus despre participarea companiei la ediția Intel Extreme Masters din Katowice - vă invităm să vizionați materiale video. Nu există niciun lipsă de echipament pe suport, care poate fi, de asemenea, achiziționat la fața locului. Special cu ocazia evenimentului, sunt propuse mai mici, competitive la prețurile la magazin.

concurs!

Împreună cu Logitech G, am pregătit o altă competiție pentru cititorii noștri înregistrați. De data aceasta, întrebarea de concurență se va ocupa de serviciul de mouse de zi cu zi: utilizați tampoane de mouse sau de a afecta rozătoarele direct pe blatul de birou? Ne așteptăm la o argumentare extinsă despre autorul celei mai interesante declarații. Premiul așteaptă: Mouse Logitech G203 Prodigy cu o rezoluție de 6000 dpi, șase butoane programabile și lumină de fundal RGB.

Așteptăm ca răspunsurile dvs. la miercuri (8 martie) până la ora 24.00. Rezultatele sunt anunțate pe 10 martie. Vă încurajăm călduros!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideogaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu