Principal » Internet » Atlas VPN2021 2.0.1

Atlas VPN2021 2.0.1

Internet : Atlas VPN2021 2.0.1

Datorită ATLAS VPN puteți naviga pe Internet, puteți accesa pagini cu blocare geografică, streaming BBC Iplayer, Netflix, Disney + și Amazon Prime. În plus, puteți utiliza servicii P2P, cum ar fi torrents, joacă jocuri video, accesul social media blocat geografic în locația dvs. și accesați în siguranță discul Google.

Atlas VPN sa născut în capetele programatorilor după observarea lipsei de servicii de clasă superioară în domeniul GRATUIT VPN. Programul a fost conceput astfel încât toată lumea să aibă acces liber la conținut nelimitat fără obligații. Atlas VPN a devenit prima rețea VPN fără încredere, echipată cu cea mai înaltă clasă tehnologie.

Mai mult, deși Atlas VPN este o soluție relativ nouă, rapoartele lor de pe blog au fost incluse în serviciile cunoscute, cum ar fi Forbes, Fox News, Washington Post, Techrader și multe altele.

Funcții de bază ATLAS VPN

 • Criptare puternică.
 • Urmărirea funcției de blocare blochează site-urile periculoase, împiedică fișierele cookie externe să urmărească obiceiurile de navigare și împiedică anunțurile comportamentale.
 • Monitorul monitorului de date verifică dacă datele dvs. personale sunt sigure.
 • Serverele Safeswap vă permit să aveți multe adrese IP în schimbare, combinând un server.
 • Nu există o politică logică pentru a vă asigura siguranța confidențialității dvs.
 • Aplicații automate de blocare a comutatorului de urgență sau aplicații Internet în cazul unei eșecuri de conectare.
 • Conexiuni simultane nelimitate.
 • P2P Support.

Ce urmează?

Tracker Blocker oferă un strat suplimentar de confidențialitate în timp ce navighează pe Internet. Împiedică brokerii de date să colecteze informații despre activitatea dvs. online utilizând instrumente externe de urmărire, care vinde apoi companii și agenții de publicitate. În acest fel, vă protejează de anunțurile enervante și potențial periculoase care vă urmează pe Internet.

Iată 4 moduri în care blocantul de tracker vă poate schimba durata digitală pentru mai bine:

 1. Funcția de blocare a tracker împiedică trackerele externe să urmărească comportamentul pe site-urile web, oferind un control mai mare asupra confidențialității dvs. digitale.
 2. Blochează ferestrele pop-up enervante și alte publicitate online, astfel încât să vă puteți bucura de o rețea curată fără anunțuri de împrăștiere.
 3. Tracker Blocker vă poate ajuta să scurtați timpul de încărcare a paginii, blocând încărcarea anunțului, salvând în același timp dispozitive de memorie valoroase și date despre Internet.
 4. Împiedică introducerea unor site-uri web periculoase și blochează anunțurile rău intenționate, astfel încât să vă simțiți în siguranță când navigați în rețea.

Care este monitorul privind încălcarea datelor?

Data Breach Minor este un instrument de siguranță care vă permite să urmăriți orice încălcare a datelor contului online. Scanează automat baza de date și notifică toate încălcările anterioare sau recente în care datele dvs. personale au fost dezvăluite.

ATLAS VPN Testul de viteză - cât de repede este?

Uneori viteza scăzută VPN poate împiedica utilizarea funcțiilor VPN excelente. Cu toate acestea, acest lucru nu este în cazul Atlas VPN, după cum puteți vedea din următoarele rezultate. Ar trebui să puteți transmite netflix în calitate înaltă fără cache.

Unde sunt serverele Atlas VPN?

În prezent, lista de servere ATLAS VPN este compusă din peste 700 de servere din 30 de țări diferite. Lista de serveri poate fi mai scurtă decât de la alți furnizori VPN. Având în vedere totuși că aceasta este încă o nouă rețea VPN, este de așteptat ca această listă să se extindă în viitor.

A fost Atlas VPN oferind o versiune gratuită de încercare?

Atlas VPN oferă două versiuni ale cererii:

Versiunea gratuită este disponibilă tuturor utilizatorilor după descărcarea Atlas VPN de la Apple App Store, Google Play Store sau site-ul lor. După descărcare, deschideți aplicația, selectați una dintre cele trei locații disponibile și gata.

Versiunea Premium oferă cea mai rapidă conexiune la server și oferă acces la o locație suplimentară de 28 de server.

Recomandat
Lasă Un Comentariu