Principal » Internet » Atari lansează un lanț hotelier sau o călătorie în Convenția de joc video

Atari lansează un lanț hotelier sau o călătorie în Convenția de joc video

Internet : Atari lansează un lanț hotelier sau o călătorie în Convenția de joc video

Atari este cunoscută pentru furnizarea de drepturi de marcă altor jocuri de la industria de jocuri, chiar și un producător de console retro. Cu toate acestea, acest caz este ceva complet nou. De data aceasta, compania a intrat în Reprezentanții Mariaż ai industriei de construcții la companii o nouă rețea de hoteluri din SUA.

Construcția primului obiect cu logo-ul ATARI este de a se deplasa la mijlocul 2020 în Phoenix, iar următoarea pe listă sunt Austin, Chicago, Denver, Las Vegas, San Francisco, San Jose și Seattle. Întreaga proiecție se află cu doi giganți ai industriei de dezvoltare, Adevărat Studio North și GSD.

Așa cum am citit în comunicatul de presă, caracteristica caracteristică a hotelurilor Atari va fi dedicată jocului pentru a juca cu realitatea virtuală și extinsă. Cu toate acestea, ei vor rămâne credincioși ipotezelor clasice ale ospitalității, oferind M.în. De asemenea, săli de conferințe, spațiu de lucru, restaurante, baruri, panificație, cinema sau sală de gimnastică.

Atari Hotel Vizualizare, Foto. Materiale de presare

Potrivit informațiilor dezvăluite, Atari va câștiga 600.000 pe această afacere. gaură. Plătite în avans, precum și 5%. Din profiturile fiecărei ieșiri deschise. Compania contează cu mare interes în serviciile de la organizatorii de evenimente sportive și legate de acestea.

Ei bine, oamenii de afaceri statoși în costume înconjurate de pozițiile de forță pot arăta un pic amuzant, ceea ce observă ca marginea. Cu toate acestea, nu este nimic de ascuns că privirea la condițiile de afaceri, există un anumit sens. În cele din urmă, piața de jocuri de la an la an aduce din ce în ce mai mulți bani, iar de când hotelurile dedicate sportivilor nu au șocat de ani de zile, de ce nu încercați cu E-Sport.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gamingbiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu