Principal » Internet » Atacul asupra jucăriei erotice a provocat populare între bărbați

Atacul asupra jucăriei erotice a provocat populare între bărbați

Internet : Atacul asupra jucăriei erotice a provocat populare între bărbați

Propunerea este: Dacă utilizați o jucării erotice inteligente, asigurați-vă că acestea sunt protejate corespunzător împotriva bolțurilor.

Avem lumea că obiectele de utilizare de zi cu zi devin inteligente. cafetiere sau periuțe de dinți controlate de un smartphone nu mai este o surpriză. Acest lucru, cu toate acestea, deschide câmpul unui tip complet de atacuri cibernetice care depășesc sfera internetului, atingând direct cele mai intime sfere ale vieții umane.

Pe pielea mea, deținătorii de jucării erotice inteligente, marcă Quii, revista plăcilor de bază.

Bani sau...

Qui Cellmate este o jucărie erotică pentru bărbați pentru bărbați. Trimiteți arta, vă permite să blocați accesul la organele genitale. Cu toate acestea, ce cheie în acest caz particular, rolul blocării este un zip magnetic, care este controlat de aplicația de pe smartphone-ul.

După cum sa dovedit, interfața programului gadget este în nici un fel protejate împotriva accesului neautorizat și prin trimiterea interogarea potrivită, oricine poate bloca de blocare, în timp ce împiedică deblocarea. Cineva a decis să folosească această susceptibilitate, ceea ce a dus la un val de șantaj în ultimele luni de 2020., cântăreț.

Atacant a dezactivat victimele pot debloca încuietoarea, așa că atunci când cineva îmbrăcat jucărie, nu mai putea să-l scoată. El a cerut 0,02 bitcoin (peste 2,4 mii. zł) Haracz.

Nu se știe cum au obținut criminale date despre titularii gadget, dar raportul prezentat vorbește despre cel puțin câteva atacuri confirmate. Compania Alex Lomas Pentest, care a efectuat un audit al echipamentului QUII, adaugă că bug-urile de securitate cardinale sunt jucării erotice inteligente pe ordinea de zi. Și acest producător particular, deși a eșuat într-un mod foarte sever pentru clienți, nu constituie o excepție.

A trăi pe web

abstracție chiar și dintr-un grup de produse specifice, care sunt jucării erotice, unul trebuie să fie admis: conectarea totul la Internet nu este soluția cea mai prudentă. Dacă cineva are nevoie de dovezi pe ea, câștigă, și într-o formă elocventă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu