Principal » Internet » Atac pe Wonga.COM - Date scurgeri de până la 25 de mii. Polonezi

Atac pe Wonga.COM - Date scurgeri de până la 25 de mii. Polonezi

Internet : Atac pe Wonga.COM - Date scurgeri de până la 25 de mii. Polonezi

Actualizați, 12.04.2017. Am primit poziția oficială a filialei poloneze Wonga.COM pe scurgerile de date. Puteți încheia că administrația nu confirmă nici o scurgere, ci doar succes pentru atacul asupra serverelor. Și dacă chiar și ceva pe care la scurs, este de 22 de mii. Stâlpi, nu - ca BBC - 25 mii.: Wonga nu confirmă faptul că orice date despre clienți au fost transportate. Confirmăm că a existat un acces limitat neautorizat la serverele Wonga din Marea Britanie. Intrarea ilegală a fost detectată imediat și blocată de sistemele de securitate. În plus, sistemele de securitate au fost reutilizate pentru a confirma funcționalitatea completă. Analizele anterioare arată că accesul neautorizat ar putea să se refere la aproximativ 22.000 de clienți noștri.

Wonga este o companie populară britanică în Polonia, oferind împrumuturi on-line pe termen scurt. Wonga are propriile sale aplicații mobile, iar de doi ani oferă, de asemenea, suport pentru vânzări de rate și abilitatea de a colecta puncte de rambursare.

Din păcate, pentru clienții Wonga, inclusiv poloneză, avem știri proaste. Compania a confirmat oficial că infrastructura sa a fost atacată, care sa încheiat cu cele 270.000 de scurgeri de date. Clienți. Chiar și 25 de mii. De la ei, ei au clienți din Polonia.

Atacatorii au intrat în posesia informațiilor despre numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, peselul și numărul cardului de identitate. În plus, BBC informează că pentru utilizatorii din Marea Britanie, ultimele patru cifre ale cardului de plată au fost de asemenea organizate.

Deocamdată, nu a fost confirmată faptul că orice măsuri au fost furate. Atacatorii nu au avut, de asemenea, acces la parolele utilizatorilor. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că clienții Wonga nu au un motiv de îngrijorare - poate fi chiar o rezervare a cărții de identitate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu