Principal » Internet » Un atac mai rău decât DDOS. Analizele anonime arată că nu merită minciună

Un atac mai rău decât DDOS. Analizele anonime arată că nu merită minciună

Internet : Un atac mai rău decât DDOS. Analizele anonime arată că nu merită minciună

Discret fermecător anonim a fost un pic ars. O dezorganizare biculous, ale cărui semne de umor mic, nihilismul și talente speciale de hacking, anonim transformat în vedere ideologic implicate „hackivists “, care uita DDoS primitive ataca blocate cu convingerile lor. Nu toate, totuși, la orizont a apărut un nou grup anonim, ceea ce a început să facă ceva înainte de fără precedent.Utilizarea dvs. de hacking abilitățile și explorarea bursa de valori, așa-numitul. Analiză Analytics Attack Companii

..

Utilizarea rapoartelor de bursă.

Lista de anonim și chineză și obiectivele chineze sunt deja pe lista de scopuri anonime. Metoda de acțiune este întotdeauna aceeași - datele financiare combinate și informațiile către înșelătoare în mod regulat și toate acestea compilate adăugând după câteva duzini de rapoarte de rapoarte, care dispar în mod substanțial acest lucru pregătit de companii precum Gartner Czyidc.

Sa dovedit că au pus la dispoziție dintr-o sursă anonimă raporta un impact enorm asupra pieței. Deși nu și-au publicat financiar și Wall Street Journal, informațiile pregătite de analiștii transformați au fost luați de investitori pentru bunăstarea. Cel mai spectaculos caz a fost istoric producător de mașini de loterie REXOT. Anonim a descoperit că informații false despre companie a fost dat în rapoartele oficiale ale acestei companii. Efect? După publicarea unui raport anonim, într-una din sesiunea de la Bursa de Valori din Hong Kong, valoarea acțiunilor acțiunilor companiei. Rexlot retras de la Bursa de Valori - pentru a reveni din nou în luna aprilie a acestui an, oferind un raport nou, îmbunătățit.

Nu de mult despre ea - o zi mai târziu Anonim, râzând în ochii care trăiesc din eforturile Rexlot, a publicat un raport convențional privind societatea chineză, schimbarea recomandarea forinvestors de la „vinde “ la „vinde imediat “.Recomandarea a fost cea mai afectată, deoarece într-o altă săptămână, compania nu își poate concentra obligațiunile, a fost forțată să-și vândă activele.

Tianhe Chimics este apelul nostru de fraudă din 2015. @Anonanalytics a spus că a fost "una dintre cele mai mari scamuri de pe piața bursieră vreodată".stare de nervozitate.com / kjrnuopp2h

- Shorts activist (@Activistsshorts) ianuarie 9, 2016 Câteva rapoarte interesante dedicate faimoasei companii din Western Union Services Financial sau InternetMupotant Qhoo 360. Cu toate acestea, nu întotdeauna rapoartele sunt negative. De exemplu. Instalați operatorul de domeniu Cererea Media Analysts Anonimous au recunoscut că societatea este subliniată de Bursa de Valori și a sugerat că atingerea.

Până în prezent, Anonim Analytics nu a abuzat de încredere, care a avut lor de piață. Armele lor sunt informații fiabile, utilizate în interesul investitorilor. Cu toate acestea, ceea ce se va întâmpla, atunci când vor continua ofensiv, împotriva companiei nefericite?Un astfel de atac ar putea provoca pierderi mult mai mari, DDO-uri mai mici. Deocamdată, grupul invită părțile interesate să coopereze, aparent căutăm acces informativ la secretele companiilor. Anonimatul garantat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu