Principal » Internet » Atac "boot rece " pe smartphone-uri LG. Descărcați un patch - Problema se aplică modelelor chiar și de la 7 ani

Atac "boot rece " pe smartphone-uri LG. Descărcați un patch - Problema se aplică modelelor chiar și de la 7 ani

Internet : Atac

Utilizatorii de smartphone LG ar trebui să fie interesați de cele mai recente patch-uri de siguranță pentru dispozitivele lor. O descriere a atacului "Cold Boot " a atacat rețeaua, care permite atacatorului să efectueze codul injectat în anumite cazuri și să acceseze telefonul.

Bootloader este problematică în majoritatea smartphone-urilor LG, începând cu cei 7 ani în urmă - în practică, problema se referă la majoritatea excelentă a utilizatorilor contemporani. Luka a primit denumirea CVE-2020-12,753, un exemplu de utilizare a acestuia a fost prezentată în următorul film:

SBL1 Execuția codului arbitrar pe LG Stylo 4 (Q710ULM)

Problema constă în posibilitatea de a începe un cod rău intenționat, dar în acest caz nu se referă la acțiunea la distanță. Atacatorul trebuie să aibă acces fizic la telefonul victimei, ceea ce înseamnă mai puțin periculos decât majoritatea acestor tipuri de atacuri. Garanția imprevizibilă a descoperit Max Thomas în luna martie a acestui an, care detalii tehnice descrise pe blogul său.

Patch de siguranță de la LG

Ce semnificație, LG a plătit deja o vulnerabilă în smartphone-uri. Aceasta este denumirea internă a LVV-SMP-200006 în actualizările producătorului care au fost puse la dispoziție în luna mai - astfel încât să puteți presupune că cel puțin proprietarii celor mai recente și top smartphone-uri LG sunt sigure, dacă instalează actualizări actualizate.

Pe pagina echipei de securitate a produselor LG, puteți citi că actualizările de securitate sunt încă publicate pentru modelele din seria G (G6, G7, G8), V (V20, V30, V35, V40, V50, V60) și Q, X, CV, MH și DH. Regularitatea emiterii depinde de cazurile specifice. LG subliniază că unele modele pot primi patch-uri în fiecare lună, altele - chiar și în fiecare trimestru sau neregulat.

Pentru informații detaliate în acest domeniu și, în special, pentru a afla cum chestiunea caută modele de smartphone mai vechi, am contactat filiala poloneză LG. De îndată ce primim răspunsuri la întrebările adresate, această publicație va fi actualizată pentru poziția producătorului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu