Principal » Internet » Google Assistant a mers la Navigarea Waze. Din păcate, în Polonia trebuie să așteptați

Google Assistant a mers la Navigarea Waze. Din păcate, în Polonia trebuie să așteptați

Internet : Google Assistant a mers la Navigarea Waze. Din păcate, în Polonia trebuie să așteptați

Waze navigație a primit o actualizare importantă. De acum încolo, el lucrează cu asistentul Google pentru a vă place Google Maps, oferă posibilitatea de a ajuta la suport pentru funcții utile în timp ce conduceți. Datorită acestui lucru, șoferul nu trebuie să-și rupă ochii de pe șosea, de exemplu, pentru a raporta o amenințare sau o cameră de viteză pe șosea, care, fără îndoială, se traduce într-o securitate mai mare de călătorie.

În loc să ajungeți la ecran cu un smartphone și o funcție potrivită, este suficient să activați asistentul Google (care poate fi făcut prin voce) și apoi să spuneți o comandă aleasă. Din păcate, ca și acum, integrarea cu asistentul nu va fi disponibilă în poloneză.

Utilizarea Google Assistant în Waze, Sursa: Google Blog.

Google informează despre implementarea începând de astăzi, dar numai în Statele Unite și numai în smartphone-uri cu o interfață de limbă engleză. Cu toate acestea, trebuie să începeți cu ceva. Asistentul Google este integrat succesiv cu aplicațiile ulterioare și este foarte posibil ca în viitorul apropiat să funcționeze în mână cu o vază, de asemenea, în Polonia.

Cu ajutorul comenzilor vocale, puteți, printre altele să reprogramați traseul de navigare și să raportați o amenințare, adică utilizarea unei funcții care este unul dintre principalele avantaje ale lui Waze 'A COMPARATIVA cu Google Harta. Aici au apărut recent despre camerele de viteză.

Puteți descărca pe Android din directorul nostru de aplicații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu