Principal » Internet » Asistentul Google a trecut testul Turinge: într-un interviu, nu îl veți distinge de un bărbat

Asistentul Google a trecut testul Turinge: într-un interviu, nu îl veți distinge de un bărbat

Internet : Asistentul Google a trecut testul Turinge: într-un interviu, nu îl veți distinge de un bărbat

În spatele nostru, prezentările cele mai importante stiri pe care Google a vrut să-i spun dezvoltatorii în timpul conferinței I / O în acest an. Printre numeroasele prim-ministru de caracteristici noi, o mulțime de timp a fost dedicat de voce și noi capabilități care asistă. Merită să rezumăm ce schimbări împreună cu premiera lui Android P poate fi în curând numărate și să acorde atenție cât de mult vor fi inovați.

În rețea nu există nici o lipsă de discuții în jurul noilor posibilități de inteligență artificială, care va folosi asistentul refăcut. Software-ul va fi capabil să înțeleagă un discurs al utilizatorului neted care să nu mai cunoască frumos și să vorbească în mod clar comenzi predeterminate. Context și multe nuanțe vor fi recunoscute pentru a permite în acest serviciu de voce mod - nu numai smartphone-uri, dar, de asemenea, SmartTV, de exemplu, prin intermediul special creat cu aceasta ocazie Soundbara JBL.

În timpul prezentării fără două propoziții, cu toate acestea, cele mai impresionante au fost posibilitățile funcției duplex Android. Această soluție, care este încă încă în faza de dezvoltare, poate schimba modul de efectuare a discuțiilor în viitor. Vorbesc să folosesc Google Assistant pentru a efectua conversații telefonice în conformitate cu principiile anterioare (voce natural).

Discursul unei situații în care utilizatorul va putea cere asistentului, de exemplu, pentru rezervarea unui tabel într-un restaurant pentru weekend între 15 ani.00 A 18.00. Asistentul va veni la un mesaj și apoi va apela restaurantul selectat pentru a face o rezervare. Totul va avea loc în fundal fără cunoștințele utilizatorului, iar după un interviu de succes, evenimentul relevant va apărea în calendarul de pe telefonul dvs. smartphone.

Care, în toate acestea, cele mai importante, exprimate de propozițiile și reacțiile adresate Google, va reaminti interlocutorul de viață iluziilor. În măsura în care un adevărat om din cealaltă parte a telefonului va avea o dificultate (nu va reuși deloc?) pentru a face o mașină să recunoască. În timpul prezentării, au existat două exemple de astfel de conversații. Primul se referă la aranjarea unei vizite la coafor, al doilea - doar rezervând un tabel în restaurant.

Asistentul AI Google poate face acum apeluri telefonice reale

Merită vizionarea filmului de mai sus pentru a realiza cât de mult similar cu discursul natural pe care îl avem aici. Acest fragment al prezentării în timpul rețelei Google I / O este descris numai pe un singur mod: Asistentul Google a trecut testul. Pentru un memento și pe scurt, puteți vorbi despre acest lucru când software-ul (sau mașina) este capabil să utilizeze o limbă naturală în așa fel încât interviul uman să nu poată distinge într-o conversație de la un om real.

O scurtă explicație pentru oameni înțeles limba engleză: pe filmul de mai sus, propozițiile rostite de vocea sintetizată a Asistentului Google sunt marcate pe ecran din stânga, și pe dreapta există o transcriere a interlocutorului uman, cu care asistentul rulează un dialog. În înregistrare, merită să acordăm atenție la imitat prin intermediul inteligenței artificiale caracteristice pauzei umane și inserții MM-HMM, ceea ce face conversația mai credibilă, iar omul viu din cealaltă parte a telefonului nu crede nici măcar că vorbește Sintetizatorul.

Sase noi voturi vine la acest lucru (inclusiv muzica bine-cunoscut de John Legend) și în curând despre asistentul Google va într-adevăr, va fi capabil de a vorbi ca un ajutor de voce, cu care nu trebuie să aibă grijă de ea pentru a înțelege în cele din urmă comandă recomandată. Toate acestea arată foarte interesant. Poate că în câțiva ani sintetizat „John Legend “ va apela „John Legend “, pe de altă parte pentru a aranja un utilizator la dentist, și toată această conversație frumoasă a doua inteligență artificială se va încheia cu evenimente adăugate automat la calendarele de utilizator cu dinte durere și medic.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareInternetsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu