Principal » Internet » Asus Zenfon Zoom S în Polonia: Zoom optic în valoare de 2 mii. Zlotries?

Asus Zenfon Zoom S în Polonia: Zoom optic în valoare de 2 mii. Zlotries?

Internet : Asus Zenfon Zoom S în Polonia: Zoom optic în valoare de 2 mii. Zlotries?

Fără un ecou mai mare, pentru că în cele din urmă nu va fi Samsung sau LG, un model interesant ASUS a fost introdus la oferta poloneză - Zenfone Zoom S (ZE553KL). Pe de o parte, pentru PLN 1999, primim doar Snapdragon 625, pe de altă parte Zoom S, după cum sugerează și numele, este zoomul optic, o funcție pe care nu o vom face chiar și cele mai scumpe smartphone-uri.

Introducerea de noi smartphone-uri ASUS la magazinele poloneze încă nu se bucură de mare interes. În mod greșit, deoarece ca laser Zenfone 2 și Zenfone 2 au arătat, ASUS are un dispozitiv foarte mare care nu dau drumul la o concurență mai recunoscută. Nu este diferită pentru o nouă propunere, adică Zenfone 'și Zoom S, care tocmai a aterizat în magazinul polonez.

Zenfone Zoom S a apărut în două culori - negru și argint, ambele au fost prețuite pentru PLN 1999. Obținem un afișaj HD complet de 5,5 inch (1080 × 1920 pixeli), 8-Core Snapdragon 625, 4 GB RAM și 64 GB pe date. Timpul de lucru lung pe o singură încărcare anunță o baterie cu o capacitate de până la 5000 mAh. A fost un cititor de amprentă, conectori de tip minijack și USB tip C.

Snapdragon 625 va fi în smartphone-uri mult mai ieftine, dar nu vor oferi camere la fel de interesante. Zenfone Zoom S a primit o cameră dublă la spate, care este alcătuită din doi senzori IMX362, aceleași pe care le putem găsi în noul Top Smartphone HTC. Camera utilizată permite zoom optic de 2,3 ori și, de asemenea, o tehnologie SuperPixel care oferă reducerea zgomotului. Camera are o deschidere f / 1.7 și stabilizarea imaginii optice cu 4 axe. În plus, putem salva fișiere în format RAW.

Webcam-ul frontal este de 13 mp (IMX214). Nu ar trebui să lase entuziaștii de sine. Când vine vorba de dimensiuni, toate acestea au fost plasate într-o carcasă având 154,3 × 77 × 7,99 mm, iar întregul design cântărește 170 de grame.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu