Principal » Internet » Asus ZenBook 3 Deluxe UX490 - Nou cu CES 2017

Asus ZenBook 3 Deluxe UX490 - Nou cu CES 2017

Internet : Asus ZenBook 3 Deluxe UX490 - Nou cu CES 2017

Doar du-te înapoi în timp timp de câțiva ani pentru a vedea că chiar și cele mai scumpe laptop-uri au avut mult mai mult de 2-3 centimetri. Apoi a fost un vârf de mobilitate și eleganță. Cu toate acestea, dacă cineva caută un laptop cu adevărat subțire, ar trebui să acorde atenție noutății ASUS - modelul Zenbook 3 Deluxe Ux490.

O privire pe acest dispozitiv este suficientă pentru a spune: "wow! Ceea ce este subțire!". Subțire vizual, dar cu siguranță nu "subțire " în termeni de eficiență și ceea ce a fost capabil să se potrivească în această locuință frumoasă.

Dispozitivul este echipat cu un ecran de 14 inch, cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Produsul este disponibil în versiuni cu procesoare Intel Core i5-7200U și core I7-7500U, astfel încât cea mai recentă familie de procesoare Intel. Chipsurile sunt acceptate de maximum 16 GB de RAM DDR4. Utilizatorul poate selecta mai multe versiuni de capacitate de stocare diferită. Maximum poate fi de 1 TB pentru SSD utilizând interfața PCIE 3.0 x4. O astfel de combinație va oferi performanțe mai mari în programele de utilități.

A fost și ultimul modul WiFi 802.11ac și Bluetooth 4.1. Într-un astfel de dispozitiv subțire, a fost, de asemenea, posibil să se potrivească un sistem audio frumos format din patru difuzoare cu certificatul Harman Kardon, precum și un scaner de amprentă care vă permite să utilizați funcția Windows Hello. Laptopul a fost echipat cu o tastatură de dimensiuni mari și touchpad cu un strat de acoperire din sticlă.

Întregul este alimentat de o baterie care furnizează până la 10 ore pe o singură încărcare. Dimensiunile Zenbook 3 Deluxe UX490 sunt de 329,6 x 214 x 12,9 mm, iar greutatea sa este de 1,1 kg. Se pare că ignorarea jocurilor, este practic echipament ideal pentru toți cei care depind de mobilitate și de un aspect original. Din păcate, data și prețul de lansare exactă nu au fost publicate. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu