Principal » Internet » Asus Transformer 3 Pro - ultima suflare de comprimate

Asus Transformer 3 Pro - ultima suflare de comprimate

Internet : Asus Transformer 3 Pro - ultima suflare de comprimate

Nu cu mult timp în urmă, tabletele au experimentat înflorirea de popularitate - doar toată lumea a vrut să-l aibă. Unele preferă modele de 7 inch, altele preferate soiuri mai mari, de 10 inch. Imediat, dacă a fost un model de bază pentru mai multe sute de zloți sau un dispozitiv de sus pentru mai mult de o mie - cererea nu avea prea multe luni. Cadouri pentru comuniuni, sub copacul de Crăciun și alte ocazii - întotdeauna de succes. Astăzi, popularitatea scade, iar pe piață ne întâlnim versiuni și instrumente derivate îmbunătățite care au puțin de-a face cu tabletele acum de ani.

Un exemplu poate fi titlul Asus Transformer 3 Pro, care este o combinație a unei tablete și a unui laptop, deși acesta este un termen foarte simplificat. Este demn de remarcat faptul că acest lucru nu este echipamentul pentru cei cărora le place să urmărească filme pe web din când în când, să navighezi pe Internet sau la toastul pe rețelele sociale. În primul rând, prețul se poate descurca. În al doilea rând - o milă pentru astfel de parametri pentru o sarcină atât de simplă.

ASUS Transformer 3 Pro este un dispozitiv 2-in-1 echipat cu un ecran de 12,6-inch și o rezoluție de 2880 x 1920 pixeli, caracterizată printr-o copertă completă a spațiilor de culoare SRGB.  Inima dispozitivului poate fi un procesor de bază I7-6500U sau Core i5-6200U, susținut de o structură grafică integrat Intel HD 520 și un maxim de 16 GB de memorie RAM. Este adevărat că acest lucru nu se joacă, dar la locul de muncă va funcționa perfect.

Pe datele de utilizator, programele și multimedia, mediul SSD X4 cu o capacitate de 1 tb a fost proiectat. Sunt disponibile și modulele standard de comunicare Wi-Fi 802.11ac și Bluetooth 4.1, precum și patru conectori: jack audio partajat (microfon / căști), port USB 3.1 gene.2 Type-C (Thunderbolt 3 suport), HDMI și tip USB-A. În linie, vom găsi, de asemenea, o tastatură cu taste iluminate și un panou tactil confortabil. Întreaga lucrare sub controlul Windows 10.

Din păcate, puteți descuraja prețul - aproape 6000 zloți. În această sumă, putem găsi alte echipamente la fel de interesante, inclusiv ecrane tactile, deși mobilitatea lor va fi probabil un nivel mult mai rău. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu