Principal » Internet » Asus Tinker Board - Alternativă pentru Raspberry Pi

Asus Tinker Board - Alternativă pentru Raspberry Pi

Internet : Asus Tinker Board - Alternativă pentru Raspberry Pi

Nu este nevoie să fii un geek pentru a ști ce zmeură pi. Pentru cei neinițiați, acesta este un calculator miniatural în dimensiunea unui pachet de țigări, care, în ciuda dimensiunilor fermetice, are posibilități foarte puternice. Puteți construi, de exemplu, un centru multimedia de origine, un robot sau alte miracole electronice din baza de date. Acum un fiu mic are un concurent serios.

În ceea ce privește parametrii, noutația Asusa străpunse Jester popular aproape în toate privințele, dar entuziaștii de zmeură PI susțin că nu parametrii și sprijinul și dezvoltarea întregului proiect sunt mult mai importante. O mulțime de adevăr în acest sens, pentru că, după un timp, ASUS poate uita de noua placă de tinker și să facă altceva. Raspberry Pi a fost pe piață de mulți ani și apar noi. Mai mult, nu stai să schimbe nimic. Să mergem totuși la betoane.

La bord Asus Tinker Board Veți găsi un sistem Quad-Core Rockchip RK3288, cu ceas de 1,8 GHz suportat cu 2 GB de RAM LPDD3. Există, de asemenea, un aspect de rețea Gigabit și un slot pentru carduri de memorie microSD. Producătorul se mândrește, de asemenea, mai bine decât în ​​sistemul audio PI 3 RASHRY, care se ocupă de reproducerea sunetului în 24 de biți și la o frecvență de eșantionare de 192 kHz. Pentru Raspberry Pi 3 pentru a obține calitatea, trebuie să cumpărați un aperitiv special.

În plus, veți găsi module Bluetooth 4 pe computer.0 și Wi-Fi 802.11 b / g / n. Antena este, de asemenea, atașată la setul, care poate fi îndepărtată în dvs. sau dacă este necesar. Avem, de asemenea, patru conectori USB 2.0, ieșirea HDMI 1.4 și mufa căștilor. În plus, pe laminat există conectori GPIO de 40 de pini, DSi MIPI de 15 pini și CSI MIPI cu 15 pini. Sursa de alimentare este furnizată unui computer utilizând portul Micro USB.

După cum puteți vedea asemănări cu Raspberry Pi este o mulțime de 3, deși parametrii par a fi mult mai bine. Desigur, dispozitivul este compatibil cu sistemele Linux, producătorul a pregătit o distribuție specială de OS și lucrează la o versiune specială a Android. Preț? În prezent, este de aproximativ 55 de dolari, dar, din păcate, în Polonia, sumele din mai multe magazine depășesc... 430 zloți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu